Έχουν υπάρξει αρκετές αναφορές και φήμες σχετικά με την οθόνη που σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει η Apple στα επερχόμενα μοντέλα της σειράς iPhone 14. Αν και η κυκλοφορία των συσκευών απέχει πολλούς μήνες, νέες λεπτομέρειες συνεχίζουν να εμφανίζονται στο διαδίκτυο.

Είχε γίνει γνωστό ότι όλα τα μοντέλα iPhone 14 θα διαθέτουν οθόνη LTPO με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, μια νέα αναφορά υποστηρίζει ότι το βασικό μοντέλο καθώς και το απλό 14 Max ενδέχεται να μην διαθέτουν οθόνη LTPO.

Μια αναφορά από τον Ross Young ισχυρίζεται ότι τα μη Pro μοντέλα της σειράς iPhone 14 θα έχουν οθόνες από την BOE που εδρεύει στην Κίνα και ότι επί του παρόντος η εταιρεία δεν είναι σε θέση να παρέχει πάνελ OLED με δυναμικό ρυθμό ανανέωσης.

Αν η αναφορά ισχύει – πράγμα σχεδόν σίγουρο, αφού ο Ross Young δεν έχει πέσει ποτέ έξω – τότε πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα επιλογή από την Apple δεδομένου ότι πολλά smartphone Android, ακόμη και στη μεσαία κατηγορία, διαθέτουν πλέον οθόνη 90Hz ή 120Hz.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η Apple θα προσφέρει την οθόνη ProMotion της μόνο με τα μοντέλα Pro. Αφήνοντας εκτός όσους δεν θέλουν να επενδύσουν κάτι παραπάνω για την αγορά των Pro μοντέλων της.

Τα iPhone 14 και 14 Max είναι πιθανό να διαθέτουν LTPS panel. Από την άλλη πλευρά, τα μοντέλα Pro πιθανότατα θα έχουν την τεχνολογία LTPO που επιτρέπει στην οθόνη να προσαρμόζει τον ρυθμό ανανέωσης με βάση το περιεχόμενο που εμφανίζεται σε αυτή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.