Η βασική σειρά iPhone 14 της Apple αυτό το φθινόπωρο θα μπορούσε να μοιάζει πολύ με τα premium iPhone 13 Pro του περασμένου έτους. Δύο χαρακτηριστικά που προηγουμένως προορίζονταν για τα μοντέλα Pro, φημολογείται ότι θα είναι διαθέσιμα στα βασικά μοντέλα.

Το ProMotion, το εμπορικό όνομα της Apple για τη δυνατότητα εμφάνισης μεταβλητού ρυθμού ανανέωσης, ήταν αποκλειστικό στο iPad Pro μέχρι το περασμένο φθινόπωρο. Τότε ήταν που η εταιρεία έβαλε υποστήριξη ρυθμού ανανέωσης 120Hz στα iPhone 13 Pro και 13 Pro Max.

Ωστόσο, η Apple διατήρησε αυτή τη δυνατότητα αποκλειστικά στα μοντέλα Pro και δεν έκανε καμία αλλαγή στον ρυθμό ανανέωσης των απλών iPhone 13. Το ProMotion έκτοτε εμφανίστηκε και στα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών.

Σύμφωνα με τον αναλυτή της εφοδιαστικής αλυσίδας Jeff Pu της Haitong International Securities, οι αγοραστές των iPhone 14 δεν θα χρειαστεί να επιλέξουν μεταξύ των μοντέλων Pro και των απλών, αυτό το φθινόπωρο, για να έχουν το ProMotion.

Ο Pu αναμένει ότι όλα τα μοντέλα θα υποστηρίζουν το ProMotion φέτος. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες της Apple δεν θα χρειαστεί να ξοδέψουν από χιλιάρικο και πάνω για να έχουν πιο ομαλή κίνηση και να επωφεληθούν από πιο αποδοτικούς ρυθμούς ανανέωσης.

Επιπλέον, ο Pu προβλέπει ότι τα βασικά μοντέλα θα έχουν 6GB μνήμης RAM και όχι 4GB που είχαν σε προηγούμενες γενιές. Από την άλλη, τα iPhone 14 Pro και 14 Pro Max μάλλον θα κρατήσουν τα 6GB μνήμης RAM που είχαν τα 12 Pro και 13 Pro.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.