Η Google έχει ήδη διαθέσιμες beta του Android 13 για τα περισσότερα τηλέφωνα Pixel. Ωστόσο, τα Pixel αντιπροσωπεύουν ένα μικρό ποσοστό της συνολικής αγοράς των Android smartphones. Ένας από τους πραγματικούς ηγέτες είναι η Samsung, η οποία είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone παγκοσμίως. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, η εταιρεία δεν έχει συμμετάσχει σε καμία έκδοση beta του Android 13 που υποθέτουμε ότι θα κυκλοφορήσει με τη μορφή του One UI 5.0.

Αυτό μπορεί να αλλάξει πολύ σύντομα. Σύμφωνα με νέα φήμη, η έκδοση beta του Android 13 για τις συσκευές της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας θα μπορούσε να κυκλοφορήσει την τρίτη εβδομάδα του Ιουλίου. Δεν είναι σαφές ποια τηλέφωνα θα λάβουν αυτήν την αρχική έκδοση, αλλά τα προηγούμενα προγράμματα beta υποστήριζαν μόνο τα πιο πρόσφατα τηλέφωνα Galaxy S. Σε αυτήν την περίπτωση, θα μπορούσαμε να περιμένουμε ότι αρχικά θα λάβουν την ενημέρωση τα S22.

Τα προηγούμενα χρόνια, η Samsung κυκλοφόρησε τη beta σε άλλα τηλέφωνα του καταλόγου της λίγες εβδομάδες αργότερα. Οπότε, αναμένουμε πολύ σύντομα να δούμε το Android 13 με το skin One UI 5.0 και στα Galaxy S21, με άλλα flagships της νοτιοκορεάτικης εταιρείας να ακολουθούν με γρηγορότερους ρυθμούς από τις προηγούμενες χρονιές. Η εταιρεία βρίσκεται ήδη πολύ μπροστά σε σχέση με τα προηγούμενα έτη.

Επιπλέον, η πηγή ισχυρίζεται ότι η έκδοση beta του Android 13 θα μπορούσε να οδηγήσει στην κυκλοφορία της σταθερής έκδοσης κάποια στιγμή τον Οκτώβριο του 2022. Εάν η Samsung κάνει κάτι τέτοιο, τότε αυτή η έκδοση θα αντιπροσωπεύει μια από τις πιο ταχύτερες κυκλοφορίες σταθερής έκδοσης του skin της, τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.