Η Google ανακοίνωσε, τον Μάιο, το πρόγραμμα Android 13 Beta και κυκλοφόρησε αρκετές εκδόσεις για τα επιλεγμένα Pixel smartphone. Στη συνέχεια, η Oppo αποκάλυψε, πρόσφατα, ότι ξεκίνησε την ανάπτυξη του ColorOS 13 που είναι βασισμένο στη νέα έκδοση του Android. Τώρα, ένα leak αποκαλύπτει ότι η Samsung ξεκίνησε την ανάπτυξη του One UI 5.0 που βασίζεται στο Android 13 και μάλλον θα το δούμε σύντομα στα Galaxy S22.

Ο γνωστός leaker Ice Universe είπε ότι ο νοτιοκορεάτικος κολοσσός έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη του One UI 5.0 με βάση το Android 13 και μοιράστηκε μια εικόνα – στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo – που δείχνει μια συσκευή η οποία εκτελεί το επερχόμενο λογισμικό.

Στα σχόλια, ο ίδιος λέει ότι δεν υπάρχει One UI 4.5, όπως έχουν αναφέρει κάποιες φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες εβδομάδες. Δεν αποτελεί έκπληξη η μη ύπαρξη του One UI 4.5, καθώς η Samsung δεν κυκλοφόρησε το One UI 3.5 ούτε πέρυσι. Αντίθετα, η εταιρεία κυκλοφόρησε το One UI 3.1.1, οπότε, ίσως, δούμε το One UI 4.1.1 να κυκλοφορεί το δεύτερο εξάμηνο του 2022.

Δυστυχώς, ο leaker δεν αποκαλύπτει τίποτα για τα νέα χαρακτηριστικά, αλλά αναφέρει ότι θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στα animation, κάτι που έγινε γνωστό πρόσφατα, οπότε απλά το επιβεβαίωσε. Σε κάθε περίπτωση, το beta πρόγραμμα του Android 13-based One UI 5.0 θα περιλαμβάνει σίγουρα τα Samsung Galaxy S22 και Fold 3, και ίσως κάποια άλλα flagship της εταιρείας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.