Γεια σας Techmaniacs!!!

Όπως σχεδόν κάθε Κυριακή έτσι και σήμερα μαζί σας με άλλο ένα τέλειο φοβερό και ανεπανάληπτο Flashback!!!( Για να ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας).

Ένα από τα highlights της εβδομάδας που πέρασε και αυτό που μας απασχόλησε περισσότερο ήταν η ανακοίνωση του HTC One M8.Η νέα ναυαρχίδα της HTC υποβλήθηκε σε σκληρά τεστ και απέδειξε ότι αντέχει, όμως από ότι φάνηκε η εταιρεία κάνει τις «ζαβολιές» της μιας και η συσκευή «έκλεψε στα benchmarks».

vlcsnap-2014-03-30-17h12m31s177

Από την άλλη πλευρά η One Plus ξεκίνησε να «κοντράρει» την HTC, ανεβάζοντας ένα συγκριτικό διάγραμμα στο Facebook, για το HTC One M8 και το ONE Plus ONE, δείχνοντας το δεύτερο να διαθέτει καλύτερα χαρακτηριστικά από τη νέα ναυαρχίδα της HTC όσον αφορά τη κάμερα, την οθόνη και τη μπαταρία. Όσον αφορά τον επεξεργαστή, το ONE Plus ONE θα εκδοθεί με Snapdragon 801.

Επιπλέον καταρρίφθηκε ο μύθος για το ότι το iOS 7.1 είναι το πιο σταθερό λειτουργικό, διότι έρευνες απέδειξαν ότι το Android 4x είναι 2 φορές και κάτι πιο σταθερό. Ακόμη, βρέθηκε κενό ασφαλείας στο Android το οποίο παρατηρείται κατά τη διάρκεια αναβάθμισης του λειτουργικού συστήματος, ενώ η Google αποφάσισε η επομένη έκδοση Αndroid να είναι πιο business friendly ,  καθώς θέλει να αυξήσει περισσότερο την ασφάλεια στους εταιρικούς πελάτες.

Επίσης, κυκλοφόρησε το MS Office για iPad και αποτελείται από τρεις εφαρμογές Word Excel  και Powerpoint αλλά για να επεξεργαστεί κάποιος αρχεία, χρειάζεται να έχει συνδρομή στο Office 365. Βέβαια μπορεί να έχει κλέψει τις εντυπώσεις η εν λόγω εφαρμογή για iPad όμως την ίδια μέρα μαθαίνουμε πως η έκδοση του office για android smartphones, προσφέρει πλέον δωρεάν επεξεργασία με ενσωματωμένη υπηρεσία την One Drive.

Ένα από τα νέα της εβδομάδας που προκάλεσε αίσθηση είναι ότι η Apple εργάζεται πυρετωδώς για να διευρύνει τη γκάμα των χαρακτήρων emogie.

Η συνέχεια επί της οθόνης…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.