Όσον αφορά τον σχεδιασμό, το νέο iPhone SE είναι πανομοιότυπο με το iPhone 8. Το smartphone έχει 4,7 ίντσες οθόνη, μεγάλα bezels πάνω και κάτω, μονή πίσω κάμερα, και Touch ID στο Home button.

Ωστόσο, τα δύο smartphones μοιάζουν πάρα πολύ και στο εσωτερικό τους, κάτι που δεν προκαλεί και τόσο μεγάλη εντύπωση. Την “αλήθεια” αποκάλυψε ένας κινέζος YouTuber ο οποίος έκανε teardown το iPhone SE και το iPhone 8, και τα έβαλε το ένα δίπλα στο άλλο.

Τα περισσότερα κομμάτια του iPhone SE είναι πανομοιότυπα με αυτά του iPhone 8, με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως το modem και το WiFi chip ή ο connector της μπαταρίας. Επιπλέον, διαφορές παρατηρούνται και στο module της κάμερας, ενώ όπως είναι λογικό διαφέρει ο επεξεργαστής.

Πολλά από τα κομμάτια του iPhone SE μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο iPhone 8, και αντίστροφα, κάτι που δείχνει πόσο όμοια είναι τα δύο smartphone. Για παράδειγμα, η οθόνη του SE μπορεί να κουμπώσει στο 8, και μάλιστα τέλεια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.