Η TCL μπαίνει και επίσημα στο παιχνίδι των smartphones με γραφίδα, με το TCL Stylus 5G, η budget εναλλακτική στο Galaxy Note στη τιμή των 258 δολαρίων μόλις. Εξοπλίζεται με μεγάλη οθόνη 6.81 ιντσών FHD+, προσφέροντας τον απαραίτητο χώρο για την αξιοποίηση στο έπακρο της γραφίδας.

Όπως συμβαίνει και με άλλες συσκευές της TCL, η συσκευή περιλαμβάνει φίλτρο μπλε φωτός, υποστήριξη για την τεχνολογία NXTVISION, η οποία μπορεί να κάνει upscale το SDR περιεχόμενο σε HDR για τη βελτίωση της ποιότητας της εικόνας, όπως της αντίθεσης και του color saturation. Άλλα specs, είναι η μπαταρία των 4.000 mAh, ένας οχταπύρηνος Mediatek Dimensity 700, 4GB RAM και 128GB storage.

Σε αντίθεση με premium smartphones, το Stylus 5G έρχεται με microSD card slot, 3.5mm jack. Φέρει έναν κύριο αισθητήρα των 50MP, μια των 5MP ultrawide κάμερα, μια των 2MP depth και μια των 2MP macro. Από μπροστά, υπάρχει μια των 13MP selfie.

Όπως συμβαίνει στα Galaxy Note, η συσκευή φέρει ενσωματωμένο slot για την αποθήκευση της γραφίδας, αν και λείπουν ορισμένα χαρακτηριστικά που υπάρχουν σε πιο ακριβές εναλλακτικές προτάσεις, όπως η λειτουργία remote camera shutter.

Χρησιμοποιούσε το Pixel 7 Pro και δεν το πήρε χαμπάρι! Και το άδοξο τέλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.