Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα που βλέπει το φως της δημοσιότητα, κάποιος ισχυρίζεται ότι χρησιμοποίησε το Pixel 7 Pro, το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, για τρεις εβδομάδες χωρίς ο ίδιος να αντιληφθεί πως δεν πρόκειται για  ένα Pixel 6 Pro, που κανονικά ήθελε να αγοράσει, ενώ μάλιστα, έχει φωτογραφίες που το αποδεικνύουν.

pixel 7 pro

Σε μια ένα post στο subreddit του Google Pixel, ο χρήστης AMC20_ αποκάλυψε ότι αγόρασε τη συσκευή του από μια αγγελία  στο Facebook Marketplace, όπου περιγραφόταν ως “Pixel 6 Pro”.

Στην ανάρτησή του, ο AMC20_ αναφέρει ότι μπόρεσε να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο για τρεις εβδομάδες χωρίς πρόβλημα. Στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφές ότι ο redditor γνώριζε καν ότι χρησιμοποιούσε ένα Pixel 7 Pro και όχι το Pixel 6 Pro που αναφερόταν στους τίτλους της αγγελίας. Εξάλλου, με βάση τις φωτογραφίες που συνοδεύουν το άρθρο του 9to5google και δημοσιεύονται παρακάτω, το prototype Pixel 7 Pro του ήρθε στην έκδοση Obsidian και μοιάζει αρκετά με το Pixel 6 Pro και πιο συγκεκριμένα με την Stormy Black έκδοση.

Wind καρτοκινητή κάρτα : Οι όροι που αλλάζουν όσον αφορά την κάρτα – πότε κόβεται η γραμμή

Η όλη υπόθεση όμως έχει ένα άδοξο τέλος.  Σύμφωνα με την ανάρτηση του κατόχου, η συσκευή σβήστηκε εξ αποστάσεως από τη Google και κατέστη άχρηστη. Η ενεργοποίησή του κάνει το smartphone να bootαρει στο fastboot menu του Android. Από εκεί, μπορούμε να δούμε την κωδική ονομασία “Cheetah” του Pixel 7 Pro μαζί με την επιβεβαίωση της πληροφορίας που είχε διαρρεύσει και τόνιζε ότι η σειρά Pixel 7 θα χρησιμοποιεί το Samsung Exynos Modem 5300.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.