Οι καιροί δύσκολοι, το ρεύμα εξαιρετικά ακριβό και πάντα προσπαθούμε τους αναγνώστες μας να τους κατευθύνουμε σε έξυπνες επιλογές προγραμμάτων όσον αφορά το ηλεκτρικό ρεύμα. Σήμερα όμως, θα κάνουμε μια μικρή αναφορά στην Tapo P110 που πραγματικά μας εντυπωσίασε με τις δυνατότητες με τις οποίες έρχεται εξοπλισμένη και για την τιμή η οποία δεν ξεπερνά τα 15 ευρώ.

Tapo P110

Η αγορά μια smart πρίζας αυτή την περίοδο είναι το πιο σωστό και υπεύθυνο δώρο που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου. Σου επιτρέπει να παρακολουθήσεις την κατανάλωσή σου και να διαπιστώσεις ποια συσκευή ακριβώς καίει περισσότερο ρεύμα για να κάνεις τις απαραίτητες επιλογές (αντικατάσταση συσκευών με νέας τεχνολογίας χαμηλής κατανάλωσης).

Υπάρχουν πλήθος έξυπνων πριζών στην αγορά, οι οποίες είναι πολύ ακριβές. Η σειρά Tapo της TP-Link φημίζεται για τις προσιτές προτάσεις και τα κορυφαία της χαρακτηριστικά. Μια τέτοια ακριβώς πρόταση είναι η Tapo P110 της TP-Link.

Οι λειτουργίες της πραγματικά εξαιρετικές.

  • Απομακρυσμένος έλεγχος: Ενεργοποίησε άμεσα ή απενεργοποίησε μέσω της εφαρμογής οποιαδήποτε συσκευή έχεις συνδέσει πάνω της.
  • Δημιούργησε timers για την αυτόματη απενεργοποίηση συσκευών
  • Δυνατότητα χρήσης μέσω φωνητικών εντολών, μέσω της Amazon Alexa ή Google Assistant
  • Away mode: Αυτόματη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση των φώτων, για να δίνει την εντύπωση ότι πάντα κάποιος είναι σπίτι.
  • Ευκολία στο setup της, δεν χρειάζεται hub.
  • Σου δείχνει το ιστορικό της κατανάλωσής σου.

Κυκλοφορεί παντού στην Ελλάδα, ενώ την βρίσκεις και στο skroutz.gr με τιμή που δεν ξεπερνά τα 15 ευρώ. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.