Η Xiaomi λάνσαρε το πολυαναμενόμενο foldable smartphone MIX Fold 3. Αν και ο ενθουσιασμός για το νεότερο αναδιπλούμενο εξακολουθεί να είναι έντονος, έχουν ήδη αρχίσει να έρχονται στην επιφάνεια ειδήσεις σχετικά με τα επόμενα flagship smartphones της εταιρείας, τα Xiaomi 14.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του MIX Fold 3 είναι ο συνδυασμός διπλού τηλεφακού, ο οποίος περιλαμβάνει έναν φακό πορτρέτου 3.2x και έναν περισκοπικό τηλεφακό 5x. Ένας tipster αποκάλυψε ότι τα 14 series θα είναι επίσης εξοπλισμένα με το ίδιο σύστημα.

Αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον ένα Xiaomi 14 θα είναι εξοπλισμένο με δύο τηλεφακούς, έναν με εστιακή απόσταση 75mm και έναν με εστιακή απόσταση 115mm. Αυτό το σύστημα θα επιτρέψει έως και 5 φορές οπτικό ζουμ.

Επιπλέον, η συσκευή φημολογείται ότι θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 8 Gen 3 και θα διαθέτει 4.860mAh μπαταρία που υποστηρίζει 120W γρήγορη φόρτιση. Τα 14 series εικάζεται ότι θα έχουν παρόμοια τιμή με τα 13 series. Αυτό σημαίνει ότι η τιμή εκκίνησης θα μπορούσε να είναι περίπου CNY 3.999 ή κάπου 504€.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.