Η Xiaomi έχει ξεκινήσει την προετοιμασία των MIUI 15 builds για τις συσκευές που σκοπεύει να αναβαθμίσει. Τώρα, ο γνωστός leaker / tipster του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, ισχυρίζεται ότι τα επόμενα μοντέλα της εταιρείας θα κυκλοφορήσουν με το νέο MIUI out of the box.

Φαίνεται ότι η κινέζικη κατασκευάστρια ετοιμάζει τέσσερα τηλέφωνα τα οποία θα κάνουν ντεμπούτο με το επόμενης γενιάς MIUI. Μάλιστα, ο leaker ανέφερε και κάποια smartphones που θα τρέχουν το νέο MIUI με το που τα βγάλουν οι χρήστες από το κουτί τους.

Ο Digital Chat Station λέει ότι τα Redmi Note 13 series και τα Xiaomi 14 series θα τρέχουν το MIUI 15 από την πρώτη ημέρα. Τα Redmi Note 13 θα είναι δύο, το Pro και το Pro+. Από την άλλη, στη σειρά των Xiaomi 14 θα δούμε το απλό και το Pro, αναμένεται και το Ultra, αλλά ο leaker δεν αναφέρθηκε σε αυτό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.