Εκτός από οι πρώτες συσκευές που αποτελούν προϊόν της συνεργασία της Xiaomi με τη Leica, τα 12S είναι επίσης οι πρώτες συσκευές στον κόσμο που έχουν το τελευταίο SoC της Qualcomm, τον Snapdragon 8+ Gen 1.

Καθώς οι συσκευές φτάνουν στα χέρια των reviewers, συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν για διάφορους λόγους. Σε ένα από τα τελευταία βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, φαίνεται ότι το 12S Pro και το 12S Ultra ξεπερνούν το iPhone 13 Pro Max σε μια screen-on-time (SoT) δοκιμή.

Ο YouTuber Geekerwan δημοσίευσε πρόσφατα στο κανάλι του ένα βίντεο στο οποίο συγκρίνει την απόδοση των πιο πρόσφατων ναυαρχίδων της Xiaomi με τους ανταγωνιστές της στην αγορά της Κίνας.

Στο βίντεο, τα Xiaomi 12S Pro και 12S Ultra έρχονται αντιμέτωπα με τα Xiaomi 12 Pro, Realme GT 2 Pro, Redmi K40, Redmi K50 Pro και φυσικά το Apple iPhone 13 Pro Max το οποίο έχει χαρακτηριστική από πολλούς βασιλιάς της απόδοσης.

Στο 3DMark Wildlife Stress Test φαίνεται ότι ο Snapdragon 8+ Gen 1 των 12S Pro και Ultra ξεπερνά τα άλλα Android flagship SoC, συμπεριλαμβανομένου του SD8Gen1 στο Realme GT 2 Pro και του Dimensity 9000 στο Redmi K50 Pro, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται πίσω από τον A15 Bionic της Apple που έχει το iPhone 13 Pro Max.

Από πλευράς σταθερότητας, ο Snapdragon 8+ Gen 1 είναι επίσης μια σημαντική αναβάθμιση από το 8 Gen 1, καθώς πλέον μπορεί να αποδώσει το ίδιο με τα κορυφαία SoC του 2022, όπως τα MediaTek Dimensity 9000 και Apple A15 Bionic.

Ακολουθεί το τεστ αντοχής και εδώ είναι που τα αποτελέσματα γίνονται πικάντικα, τα Xiaomi 12S Pro και Ultra καταφέρνουν να εκθρονίσουν το iPhone 13 Pro Max της Apple από τη θέση του πρωταθλητή αντοχής στα smartphone.

Στο βίντεο, φαίνεται ότι το 12S Pro και το 12S Ultra κατάφεραν να επιτύχουν 7 ώρες και 50 λεπτά και 7 ώρες και 47 λεπτά αντίστοιχα, ξεπερνώντας το ρεκόρ της Apple που ήταν ανέγγιχτο 7 ώρες και 42 λεπτά.

Σε σύγκριση με τις άθλιες και απογοητευτικές 5 ώρες και 44 λεπτά του Xiaomi 12 Pro με τον Snapdragon 8 Gen 1 που έχει την ίδια μπαταρία 4.600 mAh, ο Snapdragon 8+ Gen 1 κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας κατά 2 ώρες στο Xiaomi 12S Pro.

Οι δοκιμές αντοχής SoT αποτελούνταν από μικτή χρήση με gaming στο Genshin Impact, μηνύματα στο WeChat, φωνητικές κλήσεις, βιντεοκλήσεις, περιήγηση στο web, TikTok, και παρακολούθηση βίντεο. Κάθε εργασία εκτελέστηκε για περίπου 30 λεπτά μέχρι να εξαντληθεί η μπαταρία.

Ωστόσο, σημειώστε ότι αυτές οι δοκιμές έγιναν σε κινεζικά μοντέλα Xiaomi 12S Pro, iPhone 13 Pro Max, και των άλλων συσκευών, τα οποία εκτελούσαν κινεζικές εφαρμογές λογισμικού. Επομένως, δοκιμές που γίνεται σε παγκόσμια μοντέλα αυτών των συσκευών που τρέχουν λογισμικό εκτός Κίνας μπορεί να αποφέρει διαφορετικά αποτελέσματα.

Όπως και να έχει, τώρα γνωρίζουμε ότι τα Xiaomi 12S Pro και 12S Ultra είναι ένα τεράστιο άλμα όσον αφορά την απόδοση ισχύος και την αντοχή της μπαταρίας σε σύγκριση με τη σειρά Xiaomi 12 που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2021 και μπορούν ακόμη και να ξεπεράσουν τους σημερινούς ηγέτες της αγοράς smartphone.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.