Περιμένουμε η Xiaomi να παρουσιάσει δύο ακόμα μοντέλα στη σειρά 12, σχετικά σύντομα. Γνωρίζουμε ήδη κάποια στοιχεία για τα Xiaomi 12S και 12S Pro. Τώρα, ο γνωστό tipster / leaker Mukul Sharma δημοσίευσε τις βασικές πληροφορίες των εκδόσεων τους, ξεκαθαρίζοντας κάποια θολά σημεία.

Αρχικά, το 12S θα έχει εκδόσεις μόνο με Snapdragon 8+ Gen 1 και αυτές θα είναι συνολικά τρεις, δύο με 8GB μνήμη RAM και 128GB ή 256GB αποθηκευτικό χώρο, και μία με 12GB μνήμη RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο.

Από την άλλη, το Xiaomi 12S Pro τελικά θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις με Snapdragon 8+ Gen 1 και Dimensity 9000. Και στις δύο περιπτώσεις θα δούμε εκδόσεις με 8GB μνήμη RAM + 256GB αποθηκευτικό χώρο και 12GB μνήμη RAM + 512GB αποθηκευτικό χώρο.

Ωστόσο, θα κυκλοφορήσει μία έκδοση με Snapdragon 8+ Gen 1, 8GB μνήμη RAM, και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Τέλος, οι εκδόσεις με τον SD8+Gen1 θα υποστηρίζουν 120W γρήγορης ενσύρματης φόρτισης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.