Οι πιο πρόσφατοι αριθμοί για το μήνα Μάρτιο από το AdDuplex μόλις κυκλοφόρησαν και δεν είναι ευνοϊκά για τα Windows 11. Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη αναφορά, η χρήση του νέου λειτουργικού εξισορροπείται λίγο, καθώς τους προηγούμενους μήνες δεν είχε μεγάλη ώθηση.

Σε σύγκριση με τα νούμερα του Φεβρουαρίου, τα Windows 11 σημείωσαν συνολική αύξηση 0,1% ανάμεσα στα συστήματα που συμμετέχουν στην έρευνα. Το μερίδιο τους τον μήνα Μάρτιο έφτασε μόλις το 19,4% από το 19,3% τον προηγούμενο μήνα – τον Φεβρουάριο του 2022.

Ωστόσο, στην πλευρά των Windows 10, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Τα Windows 10 21H2 έχουν πλέον μερίδιο 28,5%, από 21% τον περασμένο μήνα. Εν τω μεταξύ, τα Windows 10 21H1 σημείωσαν μείωση χρήσης, από 27,5% τον Φεβρουάριο σε 26,5% αυτόν τον μήνα.

Λάβετε υπόψη ότι αυτοί οι αριθμοί εξετάζουν μόνο δεδομένα από 5.000 εφαρμογές του Windows Store που εκτελούν το AdDuplex SDK version 2, επομένως ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν πλήρως την πραγματική χρήση των νεότερων Windows 11 ή των προηγούμενων Windows 10.

Στα τελευταία στοιχεία της Microsoft δείχνουν ότι υπήρχαν 1,4 δισεκατομμύρια συσκευές με Windows 10 και Windows 11, συνδυαστικά. Επιπλέον, η εταιρεία αναφέρει ότι η αναβάθμιση στο νέο λειτουργικό γίνεται με γρηγορότερους ρυθμούς από ότι με το προηγούμενο λειτουργικό σύστημα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.