Η Microsoft αποφάσισε να κάνει τη ζωή των χρηστών δύσκολη, απλά για να προωθήσει τον δικό της browser. Στα Windows 11 μπορείς να επιλέγεις προεπιλεγμένες εφαρμογές για το άνοιγμα αρχείων και την εκτέλεση εργασιών. Όμως, στα ξαφνικά η Microsoft δημιούργησε έναν σκασμό ρυθμίσεων από εργασίες που εκτελεί ο browser, όπως το άνοιγμα συνδέσμων, αρχείων HTML, και πολλών άλλων. Μάλλον, θεωρούσε ότι οι χρήστες θα βαριούνται να αλλάζουν αυτές τις ρυθμίσεις και θα κατέληγαν με προεπιλεγμένο browser των Edge.

Τελικά, μετά από πολλά παράπονα η Microsoft τα παίρνει όλα πίσω. Από την έκδοση “Windows 11 build 22000.593″ που κυκλοφόρησε για όλους τους χρήστες στις 28 Μαρτίου και μετά, υπάρχει μία ρύθμιση που επιτρέπει τη ρύθμιση του προεπιλεγμένου browser με το πάτημα ενός κουμπιού. Τώρα, αν κάποιος θέλει να συνδέσει συγκεκριμένα αρχεία με τον Edge ή άλλο browser μπορεί και πάλι να το κάνει με τις όχι και τόσο απαραίτητες ρυθμίσεις που παραμένουν στο μενού.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.