Η Microsoft έκανε μία μεγάλη εκδήλωση και αναφέρθηκε στα Windows 11 και πολλές νέες λειτουργίες για το 365. Περιέργως, πολλές από τις λειτουργίες που είδαμε στο event είναι ήδη διαθέσιμες στο κανάλι Dev.

Μπορεί λοιπόν τα Windows 11 να είναι η τελευταία έκδοση του λειτουργικού της Microsoft, αλλά κυκλοφόρησαν με πολλές ελλείψεις, προβλήματα, και χαρακτηριστικά που τα Windows 10 έχουν, αλλά το νέο OS όχι.

Μετά από καιρό, η έκδοση 22H2 είναι προ των πυλών και πρόκειται να είναι σε μεγάλο βαθμό ένα πακέτο λειτουργιών των Win10 που θα κάνουν την είσοδο τους στα Win11. Πάμε δούμε ένα προς ένα τι θα φέρει αυτή η έκδοση.

Πιθανώς η μεγαλύτερη ανακοίνωση αφορούσε την ανανεωμένη Εξερεύνηση αρχείων, που αποκτάει επιτέλους καρτέλες και νέο σύστημα προτάσεων με βάση τα συμφραζόμενα κατά την αναζήτηση αρχείων.

Επιπλέον, τα Windows 11 αποκτούν μία νέα δυνατότητα τύπου μην ενοχλείτε και ένα ενσωματωμένο χρονόμετρο εστίασης. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να ορίσετε για πόσο χρονικό διάστημα θέλετε να εργαστείτε.

Αυτή η έκδοση φέρνει στο λειτουργικό σύστημα τους ζωντανούς υπότιτλους σε όλο το σύστημα. Ανεξάρτητα από το πού προέρχεται ο ήχος, το OS θα μπορεί να δημιουργεί αυτόματα υπότιτλους βασισμένους σε αυτόν.

Ένα χαρακτηριστικό που έχουν τα Windows 10 και τώρα έρχεται στα Windows 11 είναι οι φάκελοι στην Έναρξη. Επιτέλους, με την 22Η2 το νέο λειτουργικό σύστημα θα αποκτήσει αυτή τη δυνατότητα.

Τα Snap Layouts επιτρέπουν την τοποθέτηση των παραθύρων σε διάφορα σημεία της οθόνης, για καλύτερη οργάνωση και αύξηση της παραγωγικότητας. Πλέον, αυτό το χαρακτηριστικό θα υποστηρίζει και αφή.

Τελευταίο στοιχείο είναι η αποστολή μηνυμάτων σε διαφορετικά desktop από τους IT στα τερματικά. Τα μηνύματα αυτά μπορεί να εμφανίζονται στην Επιφάνεια Εργασίας, την οθόνη κλειδώματος, ή πάνω από τη Γραμμή Εργασιών.

Η Microsoft δεν ανακοίνωσε την ημερομηνία διάθεσης της έκδοσης 22H2 των Windows 11. Ωστόσο, το πιθανό σενάριο είναι η διάθεση να ξεκινήσει το φθινόπωρο και να ολοκληρωθεί πριν τον Νοέμβριο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.