Τα foldables της Samsung είναι πολύ δημοφιλή, και όχι άδικα. Η εταιρεία υπήρξε ο πρωτοπόρος της καινοτομίας για τα αναδιπλούμενα smartphones, αλλά όλοι θα συμφωνούσαν ότι τα πρόσφατα μοντέλα έχουν μείνει πίσω από τον ανταγωνισμό. Βέβαια, όταν η Samsung φαίνεται να μένει πίσω, έχει καλό λόγο και συνήθως επιστρέφει με κάτι πολύ καλύτερο από τους ανταγωνιστές της.

Στα νεότερα, η Samsung θα μπορούσε να “βάλει τα γυαλιά” για μία ακόμα φορά στους ανταγωνιστές της με το Galaxy Z Fold 6, τουλάχιστον όσον αφορά το βάρος και την αίσθηση της συσκευής στο χέρι. Ο Ice Universe μοιράστηκε ένα σωρό πληροφορίες σχετικά με το foldable. Ξεκινώντας, αναφέρει ότι το Galaxy Z Fold 6 θα μπορούσε να ζυγίζει 239 γραμμάρια, όπως και το OnePlus Open, ή μόλις 6 γραμμάρια παραπάνω από το S24 Ultra.

Για λόγους σύγκρισης, το Galaxy Z Fold 5 ζυγίζει 253 γραμμάρια, το οποίο είναι αισθητά βαρύτερο από τα 239 γραμμάρια. Αυτά τα 14g έχουν σημασία, επηρεάζοντας το πόση ώρα μπορεί ο χρήστης να κρατάει άνετα τη συσκευή. Το μικρότερο βάρος καθιστά επίσης το αναδιπλούμενο πιο προσιτό σε ένα ευρύτερο σύνολο ανθρώπων, καθώς δεν είναι όλοι τόσο άνετοι στο χειρισμό ενός “τούβλου” για ώρες μέσα στην ημέρα.

Επιπλέον, το Samsung Galaxy Z Fold 6 θα έχει πάχος 5.6 χιλιοστά και 12.1 χιλιοστά, ανοιχτό ή κλειστό, αντίστοιχα. Συγκριτικά, το Galaxy Z Fold 5 έχει πάχος 6.1 χιλιοστά και 13.4 χιλιοστά στις αντίστοιχες καταστάσεις, ενώ το OnePlus Open έχει πάχος 5.8 χιλιοστά και 11.7 χιλιοστά, αντίστοιχα. Οπότε, αν ισχύουν όλα αυτά το Z Fold 6 θα είναι εξαιρετικά βελτιωμένο από τον προκάτοχο του και άξιος αντίπαλος του ανταγωνισμού.

Ο leaker λέει επίσης ότι η ανάλυση και των δύο οθονών έχει βελτιωθεί, αλλά δεν έχουν κοινοποιηθεί στοιχεία. Η εσωτερική οθόνη λέγεται ότι έχει διαγώνιο 7.6 ιντσών, με αναλογία 7:6, ενώ η εξωτερική οθόνη λέγεται ότι έχει διαγώνιο 6.3 ιντσών, με αναλογία 22:9.

Τέλος, ο Ice Universe αναφέρει επίσης ότι το Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra υπάρχει, αλλά δεν έχει ακόμη καμία πληροφορία να μοιραστεί σχετικά με αυτό το μοντέλο. Η Samsung αναμένεται να λανσάρει τα Galaxy Z Fold 6 τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους. Ελπίζουμε να μάθουμε περισσότερα για τα τηλέφωνα όσο πλησιάζουμε στην κυκλοφορία τους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.