Η επάρκεια ενός Android OEM μετριέται συχνά από την έγκαιρη κυκλοφορία των ενημερώσεων λογισμικού του. Για πολλούς καταναλωτές, η ταχύτητα και η συχνότητα αυτών των εκδόσεων αποτελούν κρίσιμους παράγοντες για την απόφαση σχετικά με το τηλέφωνο που θα αγοράσουν. Η Samsung έρχεται γρήγορα στο μυαλό ως μία από τις εταιρείες που προωθούν ταχύτατα τις ενημερώσεις. Ο νοτιοκορεατικός τεχνολογικός κολοσσός κυκλοφορεί τώρα την πρώτη ενημέρωση λογισμικού για τη σειρά Samsung Galaxy S23, μόλις λίγες εβδομάδες μετά το ντεμπούτο των smartphones. Η ενημερωμένη περιλαμβάνει και τις ενημερώσεις ασφαλείας για τον Φεβρουάριο του 2023.

Σύμφωνα με τις αναφορές, η ενημέρωση κυκλοφορεί στα μοντέλα σε όλη την Ευρώπη, αν και είναι θέμα χρόνου να τη λάβουν και τα μοντέλα σε άλλες αγορές. Οι ξεκλείδωτες εκδόσεις θα την παραλάβουν φυσικά πρώτες, ακολουθούμενες από τα κλειδωμένα μοντέλα μέσω παρόχου. Το update έχει μέγεθος σχεδόν 600MB, με έκδοση firmware S91xBXXU1AWBD. Όπως αναμενόταν, η ενημέρωση περιλαμβάνει τις συνήθεις βελτιώσεις σταθερότητας και διορθώσεις σφαλμάτων, καθώς και βελτίωση στις επιδόσεις, βελτιωμένες λειτουργίες, και άλλα. Ωστόσο, η εταιρεία δεν αναφέρει συγκεκριμένες λεπτομέρειες. Επίσης, θα ενημερωθούν οι προεγκατεστημένες εφαρμογές, αμέσως μετά την εγκατάσταση του update.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει πουθενά καμία αναφορά για την εφαρμογή Samsung Keyboard, η οποία φέρεται να είναι ένας από τους υπαίτιους για το συνεχιζόμενο πρόβλημα εξάντλησης της μπαταρίας που επηρεάζει τις σειρές Galaxy S22, και S21 μετά την κυκλοφορία του One UI 5.1. Εκτός από την εξάντληση της μπαταρίας, ορισμένοι χρήστες ανέφεραν περιπτώσεις υπερθέρμανσης. Σε κάθε περίπτωση, μέχρι την επίσημη κυκλοφορία ενός fix, καλό θα ήταν να μην γίνεται χρήση του Samsung Keyboard (ούτε στα Samsung Galaxy S23) αν διαπιστωθεί υπερκατανάλωση μπαταρίας – υπάρχουν πολλές εναλλακτικές στο Play Store και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.