Κάτι παίζει με τη Samsung και μάλλον δεν θα αρέσει στους οπαδούς της, αν ισχύουν όλα όσα λέει ο γνωστός leaker Ice Universe. Αφού αποκάλυψε ότι το Samsung Galaxy S23 Ultra δεν θα έχει καμία αξιοσημείωτη διαφορά από τον προκάτοχο του, τώρα ήρθε να βάλει φωτιά στις ελπίδες όσων σχεδίαζαν να αγοράσουν τα S23 και S23+.

Σύμφωνα λοιπόν με τον leaker, τα μικρότερα μοντέλα της σειράς S23 θα έχουν τον ίδιο design με τα Galaxy S22 και S22+. Επιπλέον, ο Ice Universe αναφέρει ότι τα δύο smartphones θα έχουν ακόμα και το ίδιο μεσαίο πλαίσιο με τους προκατόχους τους, ενώ έπειτα αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα, τα Samsung Galaxy S23 και S23+ θα έχουν την ίδια οθόνη με τα S22 και S22+, τον ίδιο αισθητήρα, την ίδια κάμερα, και πιθανότατα την ίδια μπαταρία. Στην ουσία, το μόνο που αναφέρει ο leaker ότι θα αλλάξει θα είναι ο επεξεργαστής που θα αντικατασταθεί από τον Snapdragon 8 Gen 2.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.