Απέχουμε ακόμα αρκετό καιρό από την παρουσίαση και κυκλοφορία των Samsung Galaxy S23, αλλά γνωρίζουμε ήδη αρκετά για τα τηλέφωνα και τώρα τελευταία οι leakers και tipsters εμφανίζονται ιδιαίτερα σίγουροι για τα χαρακτηριστικά των επερχόμενων τηλεφώνων και ειδικά του Samsung Galaxy S23 Ultra.

Σύμφωνα με τον γνωστό και έγκυρο leaker Ice Universe, το Galaxy S23 Ultra θα έχει σχεδόν το ίδιο μέγεθος με τον προκάτοχο του, με τις διαφορές στις διαστάσεις να κυμαίνονται στα 0.1 με 0.2 χιλιοστά. Συγκεκριμένα, το S22 Ultra είναι 163.3 × 77.9 × 8.9 χιλιοστά και το S23 Ultra θα είναι 163.4 × 78.1 × 8.9 χιλιοστά.

Επίσης, το Samsung Galaxy S23 Ultra θα έχει την ίδια 5.000mAh μπαταρία και 6.8 ιντσών οθόνη με 3.088 x 1.440 pixels ανάλυση. Ο leaker τονίζει ότι όσον αφορά το μέγεθος και τον όγκο, το S23 Ultra θα είναι το flagship με τις μικρότερες αλλαγές στην ιστορία της εταιρείας. Αν και σημειώνει ότι ίσως δούμε αλλαγές στο design.

Επιπλέον, σε νεότερο leak του, o Ice Universe αναφέρει ότι το 23 Ultra θα έχει ακριβώς ίδιο design κάμερας με τον προκάτοχο του, ενώ σημειώνει ότι πρόκειται για καλό σχεδιασμό που μπορεί να συνεχίσει να χρησιμοποιείται, γιατί είναι απλός και φυσικός. Βέβαια, αυτό δημιουργεί θέμα στις αναφορές για τον 200MP αισθητήρα. Ίσως δούμε μεγαλύτερο μοντέλο στη σειρά;

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.