Η Samsung θα λανσάρει τα νέα της flagship smartphones, τα Galaxy S23, σε περίπου τρεις εβδομάδες. Η εταιρεία έβγαλε live τη σελίδα κρατήσεων που μέσα περιέχει ένα βίντεο το οποίο προωθεί τη φωτογραφική ικανότητα τους σε χαμηλό φωτισμό και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Παράλληλα, σε κάποιες σελίδες της εταιρείας εμφανίστηκε ένα ακόμα βίντεο το οποίο αναφέρει το σλόγκαν “τα megapixels που θα σε κάνουν να πεις ουοου” συμπληρώνει ότι έρχεται ανάλυση η οποία πραγματικά αξίζει. Το βίντεο αποκάλυψε πρώτος ο γνωστός leaker Ice Universe.

Τα νέα βίντεο για τα Samsung Galaxy S23 επανέφεραν στο προσκήνιο δείγματα που είχε δημοσιεύσεις ο Ice Universe και δείχνουν τη διαφορά στην ποιότητα της 108MP κάμερας του Galaxy S22 Ultra και της 200MP κάμερας του Galaxy S23 Ultra. Δείτε τη σύγκριση:

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.