Όπως όλα δείχνουν, τελικά η Samsung θα λανσάρει τα Galaxy S23 δύο εβδομάδες πριν την αναμενόμενη ημερομηνία, δηλαδή την 1η Φεβρουαρίου. Μετά την κατά λάθος δημοσίευση της προωθητικής σελίδας των τηλεφώνων, βγήκε live η σελίδα των pre-order – η οποία επίσης κατέβηκε πολύ γρήγορα.

Αυτές ήταν οι πρώτες επίσημες πηγές που επιβεβαίωσαν την ημερομηνία του event. Παρόλο που το περιεχόμενο αυτό κατέβηκε, τελικά η Samsung αποκάλυψε επίσημα την ημερομηνία του Galaxy Unpacked για τα S23, το οποίο όντως θα λάβει χώρα την 1η Φεβρουαρίου.

Η εταιρεία έχει ανοίξει τις κρατήσεις των συσκευών και μαζί τους προσφέρει τη δυνατότητα κράτησης και Galaxy Book υπολογιστών. Στο event θα δούμε πολύ περισσότερα από τα νέα flagship smartphones, αλλά το επίκεντρο θα είναι αυτά και οι κάμερες τους, όπως αποκαλύπτει και το παρακάτω βίντεο.

Εμείς θα καλύψουμε ζωντανά την παρουσίαση των Samsung Galaxy S23 και θα σας μεταφέρουμε κάθε λεπτομέρεια. Γι’ αυτό, μείνετε συντονισμένοι, για να δούμε μαζί τι είναι αυτό που θα βελτιώσει τόσο πολύ τη νυχτερινή φωτογραφία και την αστροφωτογραφία των επερχόμενων smartphones.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.