Η Samsung εκπλήρωσε την υπόσχεσή της να κυκλοφορήσει την ενημέρωση One UI 6 για τα Galaxy S21, νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα που είχε θέσει. Αυτή η ενημέρωση, που βασίζεται στο Android 14, κυκλοφορεί τώρα στους χρήστες στην Ελλάδα, εισάγοντας αρκετές οπτικές αλλαγές και νέα χαρακτηριστικά.

Η έκδοση υλικολογισμικού G998BXXU9FWK2/G998BOXM9FWK2 έχει μέγεθος 2.540MB και περιλαμβάνει την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας του Android για τον Νοέμβριο του 2023. Οι χρήστες των Galaxy S21 μπορούν να περιμένουν ένα ανανεωμένο UI με επανασχεδιασμένη περιοχή Quick Settings και widget Media Controller. Επιπλέον, η ενημέρωση εισάγει τη νέα γραμματοσειρά One UI Sans.

Οι εγγενείς εφαρμογές της Samsung έχουν επίσης ενημερωθεί με φρέσκα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις στο UI. Για να κάνετε έλεγχο ενημερώσεων και να πάρετε το One UI 6 (Android 14) στα Samsung Galaxy S21 στην Ελλάδα, μπείτε στις ρυθμίσεις, ανοίξτε το μενού για τις ενημερώσεις, πατήστε το σχετικό μενού / κουμπί, και κάντε λήψη και εγκατάσταση. Ακολουθεί το πλήρες changelog σε εικόνες, μαζί με την ενημέρωση και της πληροφορίες λογισμικού του Galaxy S21 Ultra που έχουμε στα χέρια μας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Την έχω μια βδομάδα τώρα. Έχει κάποιες διαφορές αλλά όχι κάτι το τρελό. Κυρίως διαχείριση εφαρμογών καλύτερο νομίζω. Είναι γρήγορο αλλά έκανα επαναφορά πριν την κατεβάσω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.