Η Samsung συνεχίζει να αποδεικνύει ότι ξέρει πώς να χειρίζεται το θέμα της αναβάθμισης των συσκευών Android με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, διατηρώντας ικανοποιημένους τους πελάτες της και εφαρμόζοντας το “ό,τι πληρώνεις, παίρνεις”. Αυτήν την περίοδο, η εταιρεία αναβαθμίζει τα Galaxy smartphones στο One UI 6 που βασίζεται στο Android 14.

Καθώς περιμένουμε πολλές ακόμα συσκευές να λάβουν τη stable έκδοση του Android 14-based One UI 6, μέχρι το τέλος του έτους και τις αρχές του 2024, ας ρίξουμε μία ματιά στα Galaxy smartphones που έχει ήδη αναβαθμίσει η εταιρεία και σε ποιες περιοχές είναι διαθέσιμο το επίμαχο update.

Ξεκινάμε με τα flagship της Samsung. Αυτήν τη στιγμή λαμβάνουν παγκοσμίως των One UI 6 που βασίζεται στο Android 14 τα Galaxy smartphones S23, S23+, S23 Ultra, S22, S22+, και S22 Ultra. Στην Ευρώπη αναβαθμίζονται τα Galaxy S21, S21+, και S21 Ultra, ενώ την ενημέρωση λαμβάνει μόνο η Exynos έκδοση του Galaxy S23 FE.

Πριν δούμε τα οικονομικά Galaxy A smartphones, θα αναφέρουμε ότι το Android 14-based One UI 6 λαμβάνουν στις ΗΠΑ τα Galaxy Z Fold 5 και Z Flip 5. Στις σειρές A και M αναβαθμίζονται το A54 στις ΗΠΑ, το Α34 στην Ευρώπη, το Α73 στο Ιράν, το A14 5G παγκοσμίως, και το M53 στη Γερμανία.

Τέλος, στον τομέα των tablet, αναβαθμίζονται τα Galaxy Tab S9, Tab S9+, και Tab S9 Ultra σε Ευρώπη, Καναδά, και ΗΠΑ. Παράλληλα, την ενημέρωση λαμβάνουν τα Galaxy Tab S8, Tab S8+, και Tab S8 Ultra στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.