Λίγο μετά τα αποκαλυπτήρια του design του Galaxy S11, η πιο φθηνή και οικονομικά προσιτή πρόταση της Samsung το Galaxy S11e διέρρευσε μέσα από τα πρώτα renders. Το επερχόμενο smartphone, όπως και ο premium αδερφός του, θα διαθέτει ορθογώνιο module κάμερας τοποθετημένο στην πάνω αριστερή γωνία.

Θα στεγάζει τρεις αισθητήρες. Το ακριβές είδος των αισθητήρων παραμένει άγνωστο προς το παρόν, αν και η κύρια κάμερα θα αποτελεί δάνειο από το κανονικό Galaxy S11. Ως εκ τούτου οι χρήστες θα πρέπει να αναμένουν την ύπαρξη ενός 108MP αισθητήρα, με pixel binning τεχνολογία για την παραγωγή 27MP φωτογραφιών.

Επίσης θα πρέπει να αναμένουμε μια βελτιωμένη ultra wide κάμερα με έναν νέο telephoto φακό. Τα S11 και S11+ λέγεται ότι θα υποστηρίζουν 5x οπτικό zoom, αν και η Samsung λέγεται ότι στο S11e θα προσφέρει 2x λόγω κόστους. Όπως μπορούμε να δούμε και από τα renders το Galaxy S11e θα διαθέτει μια Infinity-O  οθόνη, με οπή στο κέντρο. Το Samsung Galaxy S11e θα αποκαλυφθεί σε event στις 18 Φεβρουαρίου και θα συνοδευτεί από το Galaxy S11 και Galaxy S11+.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.