Τα Galaxy Buds 3 Pro της Samsung παρουσιάζονται στα leaks ως η μεγαλύτερη αλλαγή των τελευταίων ετών, όσον αφορά τα TWS της νοτιοκορεάτικης εταιρείας. Νεότερη διαρροή δείχνει ότι τα ασύρματα ακουστικά μπορεί να υιοθετήσουν το σχεδιασμό των AirPods της Apple.

Πηγή της εικόνας που θα δεις παρακάτω είναι ο γνωστός και έγκυρος leaker Evan Blass που μας έστειλε την εικόνα με email. Φαίνεται ότι η Samsung πρόκειται να εγκαταλείψει τον σχεδιασμό σε σχήμα φασολιού που χρησιμοποιεί εδώ και αρκετά χρόνια.

Τα AirPods της Apple ήταν ένας από τους πρωτοπόρους του μακρόστενου σχήματος στελέχους που λειτουργεί ως σταθεροποιητής και περιοχή touch-pad για τα χειριστήρια της συσκευής. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα αυτής της σχεδιαστικής επιλογής είναι η σαφέστερη ποιότητα των κλήσεων.

Το μικρόφωνο της συσκευής μπορεί να βρίσκεται πιο κοντά στο στόμα, καθιστώντας τις κλήσεις πιο καθαρές και ακριβείς. Τούτου λεχθέντος, πρόκειται για μια τεράστια απόκλιση από τον δοκιμασμένο σχεδιασμό της προηγούμενης γενιάς που χρησιμοποιείται από το 2020.

Η έντονα συγκεκαλυμμένη εικόνα ευθυγραμμίζεται με μια προηγούμενη αναφορά ότι η Samsung προχωρά σε αυτό το νέο σχεδιασμό και θα περιλαμβάνει στα Galaxy Buds 3 Pro πολλές νέες λειτουργίες που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη.

Samsung Galaxy Buds 3 Pro

Σύμφωνα με αυτή την προηγούμενη αναφορά, η σουίτα Galaxy AI θα ενσωματωθεί σε μεγάλο βαθμό στα Galaxy Buds 3 Pro με τη μετάφραση να διαφημίζεται ως το πιο δυνατό χαρακτηριστικό. Η ενεργή ακύρωση θορύβου αναμένεται επίσης να βελτιωθεί χάρη στην AI.

Άλλα αξιοσημείωτα στοιχεία περιλαμβάνουν μεγαλύτερη εσωτερική μπαταρία στα ακουστικά και με βάση τον νέο σχεδιασμό βελτιωμένο ήχο, καθώς τα Galaxy Buds 3 Pro θα έχουν περισσότερο διαθέσιμο εσωτερικό χώρο για να μπορέσει η Samsung να κάνει πιο πολλά πράγματα σε επίπεδο hardware.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.