Η Samsung επιβεβαίωσε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει μία ενημέρωση λογισμικού για τα Galaxy Watch και Galaxy Buds 2 Pro με επίκεντρο την κάμερα των Galaxy smartphones.

Μετά από αυτό το update, τα Galaxy Buds 2 Pro θα υποστηρίζουν 360 Audio Recording που θα επιτρέπει την καταγραφή καθηλωτικού ήχου στο βίντεο περιεχόμενο που γράφουν τα Galaxy smartphones.

Με αυτό το χαρακτηριστικό, τα Samsung Galaxy Buds 2 Pro θα καταγράφουν τον ήχο ακριβώς όπως τον ακούει ο χρήστης και έτσι τα βίντεο θα έχουν υψηλής ποιότητας, ρεαλιστικό ήχο, χωρίς την ανάγκη ακριβού επαγγελματικού εξοπλισμού.

Το 360 Audio Recording παίρνει τον ήχο μέσω των μικροφώνων που έχουν τα earbud. Βλέποντας το βίντεο από οποιαδήποτε συσκευή υποστηρίζει 360° ήχο, ο χρήστης θα νιώθει λες και βρίσκεται μέσα σε αυτό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.