Η Samsung ανακοινώνει και τα Samsung Galaxy Buds 2 Pro, που όπως επισημαίνει η ίδια η εταιρεία είναι πιο λεπτά και πιο άνετα από ποτέ άλλοτε. Το νέο μοντέλο υποστηρίζει 24-bit audio playback μέσω Bluetooth. Πιο συγκεκριμένα είναι κατά 15% πιο μικρά από τα αρχικά Buds Pro.

galaxy buds 2 pro

Με ήχο Hi-Fi 24 bit, τα Buds 2 Pro αναπαράγουν λεπτομέρειες που ζωντανεύουν τη μουσική και τη διασκέδαση του χρήστη. Η λειτουργία 360 Audio προσφέρει κινηματογραφικό ήχο, που ακούγεται μεγάλος σε εύρος και οικείος ταυτόχρονα.

Σχεδιασμένο με πιο συμπαγή και εργονομική εφαρμογή, τα νέα Samsung Galaxy Buds 2 Pro προσφέρουν άνετες ηχητικές εμπειρίες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, είτε ο χρήστες ακούει τις αγαπημένες του λίστες αναπαραγωγής είτε απολαμβάνει έναν μαραθώνιο ταινιών.

Επιπλέον, με την αναβάθμιση της έξυπνης λειτουργίας Active Noise Cancellation (ANC) ο θόρυβος από το περιβάλλον μειώνεται περισσότερο από ποτέ, ενώ ενισχύει τους ήχους από τις κλήσεις και τη μουσική του χρήστη. Ακόμη η λειτουργία ανίχνευσης φωνής (Voice Detect) βοηθά τους χρήστες να συντονίζονται καλύτερα στις συνομιλίες τους, ακόμα και όταν χρησιμοποιούν τα Buds.

Τα Samsung Galaxy Buds 2 Pro είναι διαθέσιμα σε τρεις ολοκαίνουργιες απαλές και ουδέτερες αποχρώσεις: Graphite, Λευκό και Bora Purple, που συμπληρώνουν τέλεια τα νέα αναδιπλούμενα smartphones. Όσοι επιλέξουν να προ παραγγείλουν τα Samsung Galaxy Buds2  Pro, έως τις 25 Αυγούστου  , θα λάβουν ως δώρο τον Super-Fast ασύρματο φορτιστή Samsung.

Τα Samsung Galaxy Watch 5 και Galaxy Watch 5 Pro ανακοινώθηκαν επίσημα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.