Η Samsung ανακοίνωσε ένα πολύ ενδιαφέρον update για τα Galaxy Buds2 Pro, που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες και φέρνει βελτιωμένη ένταση ambient sound για άτομα με προβλήματα ακοής. Η λειτουργία Ambient Sound θα αποκτήσει δύο επιπλέον επίπεδα, προσφέροντας έτσι συνολικά πέντε επίπεδα ενίσχυσης και παρέχοντας το όφελος της βελτιωμένης ακοής σε ακόμη περισσότερους χρήστες.

Η αποτελεσματικότητα της νέας λειτουργίας Ambient Sound αποδείχθηκε μέσω κλινικής δοκιμής που πραγματοποιήθηκε από το Εργαστήριο Έρευνας Ακουστικών Βοηθημάτων και Γήρανσης του Πανεπιστημίου της Αϊόβα. Η έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα Galaxy Buds 2 Pro βελτίωσαν σημαντικά την αντίληψη της ομιλίας σε άτομα με ήπια έως μέτρια απώλεια ακοής.

Μια παρόμοια δοκιμή που διεξήχθη από το Ιατρικό Κέντρο της Samsung διαπίστωσε ότι το Galaxy Buds 2 Pro θα μπορούσαν να είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο που βοηθά τα άτομα με ήπια έως μέτρια απώλεια ακοής να επικοινωνούν καλύτερα σε ένα ήσυχο μέρος. Και οι δύο αυτές δοκιμές διεξήχθησαν χρησιμοποιώντας το νέο υψηλότερο επίπεδο για το ambient sound, το οποίο είναι το επίπεδο 5.

Με το νέο update, οι κάτοχοι των Galaxy Buds 2 Pro μπορούν να χρησιμοποιούν διαφορετικά επίπεδα Ambient Sound για το αριστερό και το δεξί ακουστικό, ώστε να μπορούν να ρυθμίσουν λεπτομερώς την ενίσχυση που χρειάζονται με βάση τα δικά τους αυτιά. Επίσης, μπορούν να προσαρμόσουν το εύρος του ήχου από απαλό έως καθαρό με πέντε διαφορετικά στάδια. Τέλος, μέσω του Adapt Ambient Sound μπορούν να κάνουν χρήση της αυτόματης ρύθμισης για τα δικά τους αυτιά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.