Η Redmi πραγματοποίησε μια μεγάλη εκδήλωση στην Κίνα, στην οποία παρουσίασε τα Note 13 series και το Pad SE. Στην εκδήλωση έκαναν επίσης ντεμπούτο τα Redmi Buds 5. Οι διάδοχοι των Redmi Buds 4 έχουν εντυπωσιακές προδιαγραφές για την τιμή τους, με κορυφαία χαρακτηριστικά την ακύρωση θορύβου 46db και τις 40 ώρες αυτονομία. Επίσης, τα ακουστικά υποστηρίζουν Bluetooth 5.3 και και έχουν εργονομικό σχεδιασμό.

Redmi Buds 5 Launch

Σε αντίθεση με τα Redmi Buds 4, τα νέα Buds 5 αποκτούν σχεδίαση με στέλεχος. Τα ακουστικά προσφέρονται σε μαύρο, γαλάζιο και λευκό χρώμα. Η Xiaomi παρουσίασε επίσης μια ειδική έκδοση των ακουστικών σε συνεργασία με την εταιρεία ένδυσης AAPE.

Τα Buds 5 προσφέρουν ακύρωση θορύβου επιπέδου ναυαρχίδας έως και 46db, έχουν εύρος ευρείας ζώνης 2kHz και προσφέρουν βάθος μείωσης θορύβου τριών επιπέδων καθώς και transparency mode τριών επιπέδων. Για καθαρές κλήσεις, τα ακουστικά είναι εξοπλισμένα με διπλό μικρόφωνο και AI noise cancellation. Τα νέα ακουστικά της Redmi συνδέονται μέσω Bluetooth 5.3 και μπορούν να ρυθμιστούν λεπτομερώς από την εφαρμογή Xiaomi Earbuds.

Η Xiaomi υπογραμμίζει ότι τα Redmi Buds 5 διαθέτουν ανεξάρτητο ακουστικό θάλαμο, με πηνίο ακριβείας 1.6m και ένα εξαιρετικά μεγάλο διάφραγμα 12.4 mm από τιτάνιο υψηλής πολυμερικής επίστρωσης. Τα ακουστικά έχουν επίσης λάβει πιστοποίηση υλικού Netease Cloud Music. Όσον αφορά τη διάρκεια της μπαταρίας, τα Buds 5 υποστηρίζεται ότι προσφέρουν 40 ώρες αναπαραγωγής (σε συνδυασμό με τη θήκη) και παρέχουν 2 ώρες αναπαραγωγής μουσικής με μόλις 5 λεπτά φόρτισης.

Redmi Buds 5 Launch

Τα Redmi Buds 5 θα κυκλοφορήσουν στην Κίνα και αργότερα αναμένεται να τα δούμε σε περισσότερες αγορές. Η απλή έκδοση είναι διαθέσιμη στα CNY 199 (~26€) και η έκδοση AAPE κοστίζει CNY 299 (~39€).

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.