Η Xiaomi λάνσαρε τα Redmi Buds 4 Active στις παγκόσμιες αγορές. Τα νέα TWS ακουστικά είναι εξοπλισμένα με 12mm drivers, από 10mm που είχε το προηγούμενο μοντέλο της εταιρείας. Ωστόσο, παρά τη βελτίωση στους drivers, τα Buds 4 Active έρχονται με εκπτώσεις σε επίπεδο noise cancellation.

Redmi Buds 4 Active Launch

Το βασικό μοντέλο έχει active noise cancellation, βασική λειτουργία, και transparent modes για περιβαλλοντικό ήχο. Όμως, τα Buds 4 Active έχουν μόνο το active noise cancellation και τη βασική λειτουργία – παρά το Active στο όνομα, η εταιρεία επέλεξε να μην βάλει τα transparent modes σε αυτά τα TWS.

Redmi Buds 4 Active Launch

Από εκεί και πέρα, τα Redmi Buds 4 Active έχουν πιστοποίηση IPX4, από την IPX5 του βασικού μοντέλου, διαφέρουν σχεδιαστικά με το προηγούμενο μοντέλο, και η μεγαλύτερη θήκη τους ανεβάζει την αυτονομία στις 28 ώρες. Τα ακουστικά έχουν αυτονομία 5 ώρες και με 10 λεπτά φόρτιση προσφέρουν 2 ώρες ακρόαση.

Redmi Buds 4 Active Launch

Τα Buds 4 Active υποστηρίζουν σύνδεση μέσω Bluetooth 5.3 και Google Fast Pair, έχουν touch controls με πολλαπλά gestures, low latency mode, ζυγίζουν 42 γραμμάρια μαζί με τη θήκη, υποστηρίζουν SBS codec, η θήκη έχει 420mAh μπαταρία, και είναι διαθέσιμο μόνο σε μαύρο χρώμα. Η τιμή και η διαθεσιμότητα παραμένουν άγνωστες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.