Η Xiaomi λάνσαρε τα Redmi Buds 4 και Buds 4 Pro στις Ευρωπαϊκές αγορές. Το βασικό μοντέλο έχει in-ear σχεδιασμό, 10mm dual dynamic drivers, touch controls, hybrid active noise cancellation με δυνατότητα μείωσης θορύβου έως 35dB, Bluetooth 5.2, και μπορούν να συνδεθούν σε συσκευές Android και iOS.

Redmi Buds 4 Pro Launch

Τα Buds 4 έχουν μπαταρία που προσφέρει έως έξι ώρες αυτονομία και με πέντε λεπτά φόρτισης μπορούν να αναπαράγουν μουσική για μία ώρα. Η θήκη τους αυξάνει την αυτονομία στις 30 ώρες. Επιπλέον, το βασικό μοντέλο έχει πιστοποίηση IP54. Η τιμή του είναι στα 59.99 ευρώ.

Από την άλλη, τα Redmi Buds 4 Pro έχουν semi-ear design, 10-mm + 6-mm dual driver σχεδιθασμό, προσφέρουν Hi-Res και LDAC στα 990 kbit/s όταν είναι συνδεδεμένα σε συσκευή Android, υποστηρίζουν AAC και SBC codecs, και έχουν ANC με ακύρωση έως 43dB και τρία mode – Light, Balanced, και Deep.

Redmi Buds 4 Pro Launch

Τα Buds 4 Pro έχουν μπαταρία που προσφέρει έως εννιά ώρες αυτονομία και με πέντε λεπτά φόρτισης μπορούν να αναπαράγουν μουσική για δύο ώρες. Η θήκη τους αυξάνει την αυτονομία στις 36 ώρες. Επιπλέον, το βασικό μοντέλο έχει πιστοποίηση IP54. Η τιμή του είναι στα 99.99 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.