Το Samsung Galaxy S24 Ultra, παρά την ανυπομονησία των οπαδών των “γαλαξιακών τηλεφώνων” και το δυνατό πακέτο χαρακτηριστικών, αντιμετωπίζει επικρίσεις λόγω προβλημάτων στην οθόνη. Αν και η Samsung έλυσε το θέμα με τα ξεπλυμένα χρώματα με το vivid slider που επιτρέπει τη ρύθμιση τους, αναφορές αποκαλύπτουν ευρέως διαδεδομένες κοκκώδεις υφές σε σκούρα φόντα, υποδεικνύοντας πιθανά ελαττώματα στο hardware.

Οι χρήστες που επιδιώκουν αντικατάσταση της συσκευής τους αντιμετωπίζουν μικτά αποτελέσματα, καθώς ορισμένοι παίρνουν νέες συσκευές χωρίς ελαττώματα, ενώ άλλοι λαμβάνουν αρνητική ανταπόκριση στο αίτημα τους. Επιπλέον, μια μειοψηφία χρηστών αναφέρει ότι εμφανίζονται οριζόντιες μπάρες που ενδεχομένως να προέρχονται από ελαττώματα λογισμικού ή και hardware.

Οι παραλληλισμοί με παρόμοια προβλήματα σε άλλα smartphones υποδηλώνουν ευρύτερες προκλήσεις για τις OLED. Παρά την πρόοδο των OLED, τα προβλήματα εξακολουθούν να υφίστανται, ιδίως όσον αφορά την ομοιομορφία σε χαμηλότερα επίπεδα φωτεινότητας. Παρ’ όλα αυτά, οι βελτιώσεις της οθόνης των Galaxy S24 προσφέρουν υποσχέσεις εν μέσω αποτυχιών, υπογραμμίζοντας τα αντισταθμιστικά οφέλη στην επιδίωξη της τεχνολογικής υπεροχής.

Σε μια προσπάθεια να αναβαθμίσει την εμπειρία του χρήστη, η Samsung έχει προσθέσει μερικές σημαντικές βελτιώσεις στις οθόνες των νεότερων flagship smartphones της, όπως το Galaxy S24 Ultra. Συγκεκριμένα, οι βελτιώσεις αυτές περιλαμβάνουν μια αξιοσημείωτη μέγιστη φωτεινότητα 2.600 nits και έναν υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης PWM (Pulse Width Modulation) 492Hz.

Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το Galaxy S23 Ultra, αυτός ο ρυθμός ανανέωσης σηματοδοτεί σημαντική πρόοδο, υπερδιπλασιάζοντας τον προηγούμενο ρυθμό. Αυτή η βελτίωση είναι ιδιαίτερα επωφελής για τους χρήστες που είναι ευαίσθητοι στο τρεμόπαιγμα της οθόνης, καθώς ο υψηλότερος ρυθμός ανανέωσης υπόσχεται ομαλότερη και πιο άνετη εμπειρία θέασης.

Επιπλέον, η ναυαρχίδα Samsung Galaxy S24 Ultra διαθέτει το γυαλί Gorilla Armor της Corning, ένα υλικό αιχμής που έχει σχεδιαστεί για να μειώνει δραστικά τις αντανακλάσεις. Αυτή η προσθήκη υπογραμμίζει τη δέσμευση της Samsung να αντιμετωπίσει τα συνήθη προβλήματα της οθόνης και να προσφέρει στους χρήστες βέλτιστη ευκρίνεια και ορατότητα, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.