Τα επόμενα flagships που θα λανσάρει η Huawei είναι τα P60 series, αν και δεν αναμένεται να έχουν δικό της SoC, ούτε να υποστηρίζουν 5G, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά. Έχουμε δει ποικίλες πληροφορίες και αυτή τη φορά έχουμε στη διάθεση μας το πρώτο render που δείχνει πώς θα είναι το Huawei P60 Pro.

Αν και οι εικόνες δεν αποκαλύπτουν κάτι το οποίο δεν γνωρίζουμε, δείχνουν για πρώτη φορά καθαρά τις λεπτομέρειες στον σχεδιασμό της συσκευής. Για μία ακόμα φορά η Huawei δημιούργησε ένα ξεχωριστό module με έναν δακτύλιο που μπορεί ή και όχι να παίζει κάποιον σημαντικό ρόλο. Λεπτομέρειες θα μάθουμε τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες, ή στην παρουσίαση των τηλεφώνων.

Huawei P60 Pro Renders

Σύμφωνα με πρόσφατα leaks, το Huawei P60 Pro θα έχει σύστημα καμερών ΧMAGE που χρησιμοποιεί αισθητήρες της Sony και υπογράφει η ίδια η κινέζικη κατασκευάστρια. Στο σύστημα καμερών του τηλεφώνου υπάρχουν IMX789 + IMX888 κύρια, IMX858, και OV64B – η μοναδική παρέκκλιση από τη Sony. Επιπλέον, το σύστημα καμερών έχει dual frame και μεταβλητό διάφραγμα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.