Τα επόμενα flagships που θα λανσάρει η Huawei είναι τα P60 series, αν και δεν αναμένεται να έχουν δικό της SoC, ούτε να υποστηρίζουν 5G, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά. Έχουμε δει ποικίλες πληροφορίες και αυτή τη φορά έχουμε στη διάθεση μας μερικά σημαντικά leaks.

Πρώτα από όλα, δημοσιεύθηκαν εικόνες θηκών που αποκαλύπτουν το design των συσκευών. Η οθόνη είναι καμπύλη και έχει κεντρικό punch hole, τα πλευρικά bezels μοιάζουν σχεδόν ανύπαρκτα, και το πάνω με το κάτω είναι σχετικά μικρά. Πάντως, το punch hole φαίνεται λίγο μεγάλο.

Στην “επίπεδη” πλάτη των Huawei P60 βλέπουμε ένα ορθογώνιο module με έναν μεγάλο κύκλο στο κέντρο. Στο εσωτερικό του δακτυλίου υπάρχει η κύρια κάμερα, ενώ πάνω και κάτω από αυτόν βλέπουμε τους δύο επιπλέον φακούς, τη θέση του ενός στο Pro+ και το Pro παίρνει περισκοπική κάμερα.

https://twitter.com/RODENT950/status/1614044770933817348

Με συστήματα καμερών ΧMAGE που χρησιμοποιούν αισθητήρες της Sony και υπογράφει η ίδια η κινέζικη κατασκευάστρια, τα P60 έρχονται να αλλάξουν τη φωτογραφία στα smartphone. Το απλό έχει IMX789 κύρια, 858 ultra wide, και 351 zoom. Από την άλλη, το δυνατό χαρτί της σειράς είναι προφανώς το Pro/Pro+.

Δεν είναι σίγουρες οι διαφορές μεταξύ του Huawei P60 Pro και του Pro+, αλλά σε κάθε περίπτωση, στο σύστημα καμερών υπάρχει IMX789 + IMX888 κύρια, IMX858, και OV64B – η μοναδική παρέκκλιση από τη Sony. Επιπλέον, το σύστημα καμερών έχει dual frame και μεταβλητό διάφραγμα.

https://twitter.com/RODENT950/status/1613966015288995840

Όσον αφορά τα specs. Τα τηλέφωνα λαμβάνουν πιστοποιήσεις και έχει επιβεβαιωθεί από πολλές πηγές ότι δεν θα υποστηρίζουν 5G, τουλάχιστον όχι εγγενώς, και θα τρέχουν HarmonyOS out of the box – σύντομα και στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.