Μόλις λίγα 24ωρα μετά την διαρροή των πρώτων renders του Samsung Galaxy Note 10, σήμερα έχουμε ορισμένα νέα, που αφορούν το Galaxy Note 10 Pro, τα οποία δείχνουν σχεδόν σίγουρα το τελικό design του flagship smartphone. Όπως θα ανέμενε κανείς, το Galaxy Note 10 Pro δεν διαφέρει σημαντικά από το κανονικό Galaxy Note 10 όσον αφορά το design. Ο κύριος λόγος είναι η curved AMOLED οθόνη στο μπροστινό μέρος, η οποία για ακόμη μια φορά καταφθάνει μαζί με μικρά bezels και μια οπή για την μπροστινή κάμερα. Αυτή τη φορά όμως, η διαγώνιος της οθόνης έχει αυξηθεί στις 6.75 ίντσες, με το Galaxy Note 10 να διαθέτει ένα 6.3 ιντσών panel.

Όσον αφορά το πίσω μέρος του smartphone, ο χρήστης θα συναντήσει σύστημα τριπλής κάμερας, αλλά για να διαφοροποιηθεί από το απλό μοντέλο, η Pro έκδοση θα καταφθάσει και με μια δεύτερη στήλη στα δεξιά που θα στεγάζει έναν dedicated ToF αισθητήρα, ένα LED flash και ένα σύστημα laser autofocus. Συνολικά, το σύστημα καμερών του νέου flagship θα είναι συγκρίσιμο με αυτό που συναντούμε στο Galaxy S10 5G. Οι φήμες υποστηρίζουν ότι το handset θα δανειστεί τους αισθητήρες από αυτήν την συσκευή. Αν αληθεύει κάτι τέτοιο, οι χρήστες θα πρέπει να αναμένουν την ύπαρξη ενός 12MP αισθητήρα μεταβαλλόμενου διαφράγματος, μια 12MP super wide angle camera με 123 μοίρες field of view και έναν 16MP αισθητήρα που θα συνοδεύεται από 2x telephoto zoom lens με αισθητήρα των 16MP.

Όπως συμβαίνει και με τα περισσότερα flagship smartphone, συμπεριλαμβανομένης της σειράς Galaxy S10 της Samsung, το Galaxy Note 10 Pro θα καταφθάσει με Exynos Soc στις Ευρωπαικές αγορές, και πιο συγκεκριμένα με τον Exynos 9825. Όπως δηλώνει και η ονομασία του chip, θα αποτελεί μια αναβαθμισμένη έκδοση του Exynos 9820, με καλύτερες επιδόσεις και βελτιωμένη κατανάλωση ενέργειας, μειόνοντας έτσι την απόσταση μεταξύ των Snapdragon και Exynos εκδόσεων του smartphone. Όσον αφορά τα επίπεδα τιμών, αναμένουμε να το δούμε στα 1000 – 1200 ευρώ περίπου. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.