Οι διαρροές από το Samsung Galaxy Note 10 έχουν ήδη αρχίσει και μέχρι στιγμής έχουμε δει αρκετές φωτογραφίες από την συσκευή. Σήμερα βλέπουμε renders από το Note 10, που μας δείχνει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα από την συσκευή.

Τα CAD renders έρχονται από τον OnLeaks, που θεωρείται αρκετά αξιόπιστος leakser, με καλό ιστορικό μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με τα renders, η συσκευή θα είναι αρκετά διαφορετική από τον προκάτοχό της, το Galaxy Note 9. Θα έρθει με οπή στην οθόνη, που σε αντίθεση με το Galaxy S10, θα βρίσκεται στην μέση του πάνω μέρους της οθόνης. Τα bezels μικραίνουν και αυτά αισθητά, πάντα σε σχέση με το Note 9.

Η οθόνη της συσκευή θα είναι στις 6.3 ίντσες και θα έχει ανάλυση QHD+. Φυσικά στην οθόνη θα βρούμε και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στο πίσω μέρος, η κάμερα αλλάζει θέση και πλέον θα έχει κάθετη διάταξη, στην πάνω αριστερά γωνία, όπως και ο ανταγωνισμός. Επιτέλους δεν βλέπουμε Bixby button, ενώ το power button πηγαίνει στην αριστερή πλευρά, κάτω από το πλήκτρο αυξομείωσης έντασης του ήχου.

Στο πάνω μέρος θα βρούμε την θύρα για τις κάρτες SIM και microSD. Δίπλα της βλέπουμε κάτι που θυμίζει πολύ IR Blaster. Στο κάτω μέρος έχουμε θύρα USB-C, μικρόφωνο, ηχείο και φυσικά το S-Pen. Λάμπει δια της απουσίας της η θύρα για τα ακουστικά μας.

Η συσκευή πέρασε πρόσφατα απότ ο GeekBench και την είδαμε με Exynos 9825, μαζί με 8GB RAM. Έχουμε ήδη δει και έκδοση με Snapdragon 855 και 12GB RAM.

Η πιθανότερη ημερομηνία ανακοίνωσης είναι η 10η Αυγούστου και φυσικά όσο πλησιάζουμε σε αυτή την ημερομηνία, όλο και περισσότερες διαρροές θα κάνουν την εμφάνισή του. Μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs.gr για όλες τις πληροφορίες γύρω από το Galaxy Note 10.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.