Μετά τη διαρροή μιας πατέντας που υποθέτουμε ότι αφορά και παρουσιάζει το OnePlus 10 Ultra, κυκλοφόρησαν τα πρώτα renders, από τον Jermaine Smit – γνωστό και ως Concept Creator, και το LetsGoDigital. Τα renders είναι βασισμένα στα σχέδια της πατέντας και μας δίνουν μια τρισδιάστατη ιδέα για το τηλέφωνο.

Το μπροστινό μέρος της συσκευής μοιάζει με το OnePlus 10 Pro, curved με punch hole για τη selfie κάμερα. Το κουμπί ρύθμισης της έντασης του ήχου βρίσκεται στην αριστερή μεριά, ενώ στη δεξιά πλευρά έχουμε το κουμπί απενεργοποίησης μαζί με τον χαρακτηριστικό διακόπτη εναλλαγής προφίλ της OnePlus.

Η πλάτη του OnePlus 10 Ultra φιλοξενεί ένα ορθογώνιο module κάμερας που ενσωματώνεται στο σώμα της συσκευής, παρόμοια με αυτό του OnePlus 10 Pro. Ωστόσο, το σύστημα παρουσιάζει αξιοσημείωτες αλλαγές. Η συσκευή αναμένεται να έχει 48M+50MP κάμερες μαζί με ένα ακόμα αισθητήτα, το MariSilicon X NUP, και δυνατότητα 5X οπτικού ζουμ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.