Φαίνεται ότι με τη σειρά 10 η OnePlus περνά στο επόμενο κεφάλαιο των flagship smartphones της – το OnePlus 10 Ultra. Η αρχή έγινε με ένα μοντέλο, μετά ακολούθησαν τα T που είναι βελτιωμένες εκδόσεις των αρχικών, μετά είχαμε τα Pro ως κορυφαία μοντέλα, και φτάσαμε στα R.

Στο ενδιάμεσο, οι ανταγωνιστές της, όπως η Xiaomi και η Samsung, έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο λανσάροντας εκδόσεις με νέο όνομα που σηματοδοτεί τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κορυφαίου μοντέλου των ναυαρχίδων του, το Ultra. Μελλοντικά περιμένουμε να δούμε τα Samsung Galaxy S22 Ultra και Xiaomi 12 Ultra.

Για να μην αναφέρουμε άλλους κατασκευαστές που έχουν ακολουθούν το ίδιο μοτίβο με μοντέλα όπως το Moto Edge 30 Ultra, το ZTE Axon 30 Ultra, και το Redmi K30 Ultra. Βέβαια, κάποτε το “Pro” ήταν ο τρόπος των εταιρειών να δείξουν στους καταναλωτές την κορυφή, αλλά τα “Pro+” και “Ultra” είναι σαφώς ανώτερα.

Η OnePlus δεν πέρασε ποτέ από το “Pro+” γιατί ίσως το θεώρησε περιττό. Όμως, το OnePlus 10 Ultra φαίνεται να είναι υπαρκτό τηλέφωνο και ίσως κυκλοφορήσει σύντομα. Τουλάχιστον σύμφωνα με το Yogesh Brar, που είναι γνωστός για τα leaks του σχετικά με την κινέζικη εταιρεία.

Όπως αναφέρει, υπάρχουν φήμες ότι το συγκεκριμένο μοντέλο Ultra βρίσκεται ήδη στη φάση EVT, που σημαίνει Engineering Verification Testing. Με λίγα λόγια, το smartphone βρίσκεται στη δοκιμαστική φάση που προηγείται της εφαρμογής του μάρκετινγκ για την προώθηση του.

Στο μεταξύ, ο Yogesh αναφέρει ότι η συγχώνευση μεταξύ της OnePlus και της Oppo θα συνεχίσει να αποφέρει καρπούς και από πλευράς hardware. Γνωρίζουμε ότι το Oppo Find X5 Pro θα είναι το πρώτο που θα έχει ένα αποκλειστικό chip MariSilicon και θα έχει κάμερες από τη Hasselblad, τις είδαμε στα OnePlus 9 Pro και 10 Pro.

Ο Yogesh αποκαλύπτει ότι θα γίνει μία ακόμα ανταλλαγή, καθώς το OnePlus 10 Ultra θα έχει το chip MariSilicon. Επιπλέον, αναφέρει ότι το κορυφαίο flagship της κινέζικης εταιρείας για το 2022 θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του έτους – βέβαια, ίσως πρόκειται και για το 10T; θα δείξει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.