Η αλήθεια είναι ότι απέχουμε πολύ από την ανακοίνωση και κυκλοφορία των iPhone 14, αλλά τα μέχρι τώρα leaks συμφωνούν σε ένα συγκεκριμένο στοιχείο, τουλάχιστον τα Pro μοντέλα θα έχουν διπλό punch hole, συγκεκριμένα ένα pill-shaped και δίπλα του ένα κλασικό.

Το 91Mobiles δημοσίευσε CAD renders του iPhone 14 Pro και αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για τον σχεδιασμό του. Αρχικά, το module είναι παχύτερο από των προηγούμενων μοντέλων, έχει καμπύλες ακμές που το ενσωματώνουν στο σώμα, και τριπλή κάμερα με LiDAR αισθητήρα.

iPhone 14 Pro CAD Renders

Έπειτα, ο υπόλοιπος σχεδιασμός του iPhone 14 Pro θυμίζει τους προκατόχους τους, με ελάχιστες διαφορές. Τέλος, η οθόνη παρουσιάζει τις περισσότερες αλλαγές με πιο ενδιαφέρουσα την τοποθέτηση του συστήματος της selfie. Όπως γνωρίζαμε υπάρχει διπλό punch hole “κεντρικά” τοποθετημένο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.