Τα Google Pixel έχουν πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά τα οποία ο κολοσσός της αναζήτησης κρατάει αποκλειστικά για τα δικά του smartphone. Σαφώς, έχουμε δει αρκετά από αυτά να γίνονται βασικά χαρακτηριστικά του Android. Ελπίζουμε η νέα ρύθμιση για την προστασία από τους πολύ δυνατούς ήχους / θορύβους να γίνει χαρακτηριστικό του Android και να μην μείνει κλειδωμένο στο brand των Pixel.

Το 9to5Google εντόπισε στο Android System Intelligence app μία ρύθμιση που ονομάζεται “Loud sound alert”, η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί με έναν κλασικό διακόπτη. Η περιγραφή της ρύθμισης αναφέρει ότι η συσκευή στέλνει ειδοποίηση όταν εντοπίσει ότι υπάρχει ήχος τόσο δυνατός που θα μπορούσε να βλάψει την ακοή του χρήστη.

Η Google δεν είναι η πρώτη που προσθέτει μία τέτοια λειτουργία στο λειτουργικό της. Η Apple προσφέρει ήδη ειδοποιήσεις μέσω του Apple Watch app, για να ενημερώσει τον χρήστη για τα επίπεδα θορύβου ή αν αυτός ξεπερνά συγκεκριμένα όρια. Ελπίζουμε η Google να μην συνδέσει αυτές τις ειδοποιήσεις με τα έξυπνα ρολόγια και να τη διαθέσει και εκτός Pixel.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.