Η σειρά ακουστικών Bullets της OnePlus κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό με ενσύρματες και ασύρματες επιλογές και η τελευταία προσθήκη στο κατάλογο της εταιρείας είναι τα Bullets Wireless Z2.

Τα Bullets Wireless Z2 διαθέτουν 12.4mm drivers, που είναι οι μεγαλύτεροι που έχουν τοποθετηθεί σε ακουστικά της κινέζικης εταιρείας μέχρι σήμερα. Επίσης, υποστηρίζουν τους κωδικοποιητές ήχου AAC και SBS.

Η OnePlus φέρνει επίσης ένα εργαλείο βελτιστοποίησης σκηνής AI για τη βελτίωση του ήχου. Μπορείτε επίσης να έχετε φυσικά κουμπιά ρύθμισης της έντασης του ήχου και ένα μικρόφωνο.

Τα OnePlus Bullets Wireless Z2 έχουν IP55 και το βάρος τους φτάνει τα 230 γραμμάρια. Η αυτονομία της μπαταρίας είναι στις 30 ώρες και μία φόρτιση 10 λεπτών προσφέρει έως και 20 ώρες χρήσης.

Η φόρτιση πραγματοποιείται μέσω USB type-C και τα Bullets Wireless Z2 διατίθεται σε χρώματα Beam Blue και Magico Black. Η διάθεση τους ξεκινάει στις 5 Απριλίου και στην Ινδία θα κοστίζουν INR 1.999 ή κάπου 24 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.