Πάθαμε, μάθαμε και επιστρέφουμε κάνοντας το ξεκαθάρισμα. Ένα άρθρο που θα αναφερθεί στα πραγματικά απεριόριστα συμβόλαια της Ελληνικής αγοράς κινητής τηλεφωνίας. Έχουμε καταχρεωθεί να δοκιμάζουμε όλους τους παρόχους, αλλά δεν πειράζει, τουλάχιστον από εδώ και στο εξής θα γνωρίζεις. Εστιάζουμε στο internet γιατί θεωρούμε ότι είναι το βασικότερο όλων. Άλλωστε πακέτα με απεριόριστες κλήσεις μέχρι και τα καρτοκινητά έχουν πλέον.

Το W Unlimited της Wind στα 39 που διαφημίζει η Wind ως για 5G το ξεχνάς. Έχει περιορισμό στα 500GB, κάπου εκεί. Δεν σου κόβει τελείως το internet αλλά πέφτει στα 1Mbps, είσαι σαν να στο κόβει. Δεν σημαίνει βέβαια ότι το βγάζεις από το πλάνο σου αν ψάχνεις κάτι φθηνό, καθώς τα έχει όλα απεριόριστα με 39 και συνεχίζει να είναι το φθηνότερο της αγοράς, με όλα απεριόριστα. Με internet όμως στα 500GB.

Πάρε νέο Vodafone CU φορητότητα ή νέο αριθμό: Δίνει Unlimited data

Ας περάσουμε τώρα στα Giga Unlimited Ultra. Πραγματικά απεριόριστο, πραγματικά.  Δες το screenshot που έχω παρακάτω. 594GB και η ταχύτητα δεν μειώθηκε καθόλου. Το είχα φθάσει και 800GB έναν μήνα, απλά δεν βρίσκω σε ποιο λογαριασμό ακριβώς το έχουμε καιρό. Βέβαια, όπως έχουμε πει το έχουμε σε modem και είναι σαν βασική σύνδεση πλέον αφού η Wind μας έριξε άκυρο με τα πάντα επάνω, cosmote tv, 1 κινητό και ένα κατεβαστήρι.

Από την Cosmote, έχουμε τα Cosmote Gigamax Unlimited τα οποία όπως αναγράφει και η ίδια η Cosmote δεν έχουν κανέναν απολύτως περιορισμό ως προς τις ταχύτητες 4G και 5G. Το είχαμε και αυτό για κάποιο διάστημα, συγκεκριμένα εκείνο με 300 λεπτά προς όλους και δεν είχαμε καμιά μείωση της ταχύτητας.

Αυτό είναι το νέο Cosmote Double Play 24 L

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.