Πριν από λίγη ώρα εντοπίσαμε μια διαφήμιση στο Facebook που ανέφερε ότι μπορούσαμε να πάρουμε νέα SIM κάρτα με unlimited data. Συγκεκριμένα, η προσφορά ανέφερε:

vodafone

UNLIMITED DATA
+ 600′ προς όλους
+ 600 sms
προς όλους για 30 μέρες. To δώρο των Unlimited data για τον πρώτο μήνα θα αποδοθεί 1η φορά στις 28/3 και μετά θα ενεργοποιείται αυτόματα στην πρώτη ανανέωση του μήνα.

Πληρώνεις 12 ευρώ στον courier και στη συνέχεια:

ΒΗΜΑ 1: Αφού λάβεις την κάρτα sim από τον courier πρέπει να επισυνάψεις τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ταυτοποίησης σε link που θα λάβεις στο ίδιο email
ΒΗΜΑ 2: Αφού επισυνάψεις τα δικαιολογητικά, θα ελεγχθούν και αν είναι σωστά, θα καταχωρηθεί η αίτηση. Διαφορετικά θα ενημερωθείς με σχετικό email.
ΒΗΜΑ 3: Μόλις το νούμερο είναι έτοιμο προς χρήση θα λάβεις σχετικό email

Στη νέα CU sim που θα παραγγείλεις online, κάθε μήνα για 3 μήνες, θα έχεις ΔΩΡΟ το Social+Chat Pass (3GB) και το Video+Music Pass (5GB). Επιπλέον, θα έχεις Unlimited Data κάθε μήνα για 3 μήνες στην πρώτη ανανέωση του μήνα. Τέλος, θα έχεις 600 λεπτά προς όλους, 600 SMS και 600ΜΒ με 12€/μήνα.

Τι εννοούμε;

Βάζεις κάρτα 12€/μήνα
Παίρνεις δώρο Unlimited Data στην πρώτη ανανέωση του μήνα για τους πρώτους 3 μήνες
Ενεργοποιείς το πακέτο CU Combo
Είσαι έτοιμος! Έχεις Unlimited Data + 600 λεπτά προς όλους + 300 sms προς όλους

Η προσφορά των Unlimited Data ισχύει για παραγγελίες μέχρι και 18/3/2022.

To δώρο των Unlimited data για τον πρώτο μήνα θα αποδοθεί 1η φορά στις 28/3 και μετά θα ενεργοποιείται αυτόματα στην πρώτη ανανέωση του μήνα.

Extra Tip! για εσένα που ψήθηκες ήδη να μπεις στον κόσμο του CU: Κάνοντας ανανέωση με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή Paypal μέσω του My CU App, κερδίζεις 1.2GB για 30 ημέρες ή 2GB για 7 ημέρες ΔΩΡΟ από το CU Shake + 100MB από το Just Surf Bonus! Μη το χάσεις!

Portrait Blur στο Google Photos για Android!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.