Το AnTuTu δημοσιεύει σήμερα τη λίστα με τα καλύτερα smartphone από την αγορά της Κίνας με εξαιρετικό λόγο επιδόσεων προς κόστος. Φυσικά, όπως γίνεται αντιληπτό τα Xiaomi δεν έχουν ανταγωνισμό. Πιο συγκεκριμένα, στη κατηγορία κάτω των 290 δολαρίων, τα Xiaomi smartphones καταλαμβάνουν τις τρεις κορυφαίες θέσεις. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τα Redmi Note 11T Pro+, ακολουθούμενο από την απλή Pro έκδοση και το Redmi K60E.

Στη κατηγορία τιμών 290 δολαρίων – 435 δολαρίων, την πρώτη θέση καταλαμβάνει το Savior Y70 8+128GB συνοδευόμενο από το Redmi K60 8/128GB και το realme GT Neo 5 8/256GB, ενώ στην κατηγορία τιμών 435 δολαρίων – 580 δολαρίων, η Xiaomi βρέθηκε ξανά στη κορυφή, αυτή τη φορά με το Redmi K60 Pro, στη δεύτερη θέση βρίσκεται το realme GT2 Master Explorer και το OnePlus 11 στην τρίτη θέση.

Επίσημο ντεμπούτο για το Magic Eraser σε όλα τα iPhone, Google One συνδρομητές και Pixel smartphones

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.