Το Magic Eraser κάνει πλέον το ντεμπούτο του σε όλα τα Pixel smartphones καθώς και σε οποιονδήποτε είναι συνδρομητής του Google One, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών iOS συσκευών. Το Magic Eraser έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στα Pixel 6 και Pixel 6 Pro το 2021 πριν έλθει στο Pixel 6a και στη συνέχεια στη σειρά Pixel 7. Αφαιρεί στοιχεία από τις φωτογραφίες που δεν επιθυμείς, αφού τα επιλέξεις κυκλώνοντας το στοιχείο.

Google One

Μπορεί να αφαιρέσει ανθρώπους και αντικείμενα, ενώ το Camouflage mode σου επιτρέπει να αλλάξεις το χρώμα των επιλεχθέντων αντικειμένων για να τα κάνεις να ταιριάζουν καλύτερα με τις φωτογραφίες σου. Όταν ο χρήστης θα βλέπει μια φωτογραφία στο Google Photos, θα εμφανίζεται ως πρόταση όταν το Magic Eraser ανιχνεύσει πράγματα που θέλεις να αφαιρέσεις. Στον editor, μπορείς να βρεις το Magic Eraser στο tab Suggestions ή Tools.

Με το Google Photos 6.25 και μια Google One συνδρομή, ακόμη και από την πιο φθηνή των 1.99 ευρώ, το Magic Eraser είναι διαθέσιμο σε Samsung συσκευές, iPhones και iPads. Παράλληλα, επεκτείνεται η διαθεσιμότητα του HDR effect για τα videos για τη βελτίωση της φωτεινότητας και της αντίθεσης.

google hdr

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.