Έχουμε κάποιες πληροφορίες για όλα τα μοντέλα της σειράς iPhone 16, οι οποίες φαίνεται να ισχύουν. Ομοιώματα από κατασκευαστές θηκών και αξεσουάρ αποκαλύπτουν ολόκληρη τη σειρά και δίνουν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Ξεκινώντας με τα μεγέθη. Το απλό και το Pro φαίνονται να έχουν λίγο πολύ το ίδιο μέγεθος, το 16 Plus βρίσκεται στη μέση και το 16 Pro Max είναι το μεγαλύτερο, όπως αναμενόταν.

Αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνει μια προηγούμενη αναφορά ότι τα 16 Pro και 16 Pro Max θα έχουν αυξημένα μεγέθη οθόνης στα 6.27″ και 6.85″, από 6.1″ και 6.7″. Ωστόσο, θα το μεγέθους του σώματος θα είναι ελαφρώς διαφορετικό χάρη στα μειωμένα bezels. Τα 16 και 16 Plus αναμένεται να διατηρήσουν τα μεγέθη οθόνης 6.1″ και 6.7″, αντίστοιχα, πράγμα που σημαίνει ότι το ομοίωμα του 16 Pro θα μπορούσε να είναι λίγο μεγαλύτερο από του 16.

iPhone 16 Plus Pro Max Dummies

Προχωρώντας στα πλευρικά των συσκευών. Φαίνεται ότι όλα τα μοντέλα iPhone 16 θα έχουν τελικά το Action Button στα αριστερά και το νέο κουμπί Capture Button στα δεξιά. Μέχρι στιγμής το Action Button ήταν διαθέσιμο μόνο στα Pro, αλλά τα ομοιώματα υποδεικνύουν την επέκταση του σε όλα τα μοντέλα.

Όσον αφορά το Capture Button, αρχικά αναμενόταν για τα Pro μοντέλα, αλλά τελικά φαίνεται πώς θα είναι χαρακτηριστικό όλης της σειράς. Αυτό το κουμπί πιθανώς θα είναι μηχανικό αλλά με χωρητική επιφάνεια που θα επιτρέπει χειρονομίες swiping για ζουμ.

Τέλος, σύμφωνα με πηγές, τα iPhone 16 Pro και 16 Pro Max θα έχουν το φημολογούμενο ροζ χρώμα χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία που η Apple εφάρμοσε στα 15 και 15 Plus του 2023. Πρόκειται για μια μέθοδο έγχυσης χρώματος σε όλο το πίσω γυαλί, το οποίο στη συνέχεια ενισχύεται με μια διαδικασία ανταλλαγής διπλών ιόντων, προτού τελικά γυαλιστεί με νανοκρυσταλλικά σωματίδια και χαραχθεί για ένα ματ φινίρισμα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.