Οι εταιρείες έχουν ξεκινήσει την υιοθέτηση του τιτανίου στα flagship μοντέλα τους, και η αρχή έγινε με τα iPhone 15 Pro της Apple. Ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός θα διατηρήσει τη χρήση του τιτανίου και στα iPhone 16 Pro, αλλά με κάποιες διαφορές.

Το τιτάνιο κάνει τα 15 Pro και 15 Pro Max πιο ελαφριά, καταργεί τις δαχτυλιές, και οι γρατζουνιές στο πλαίσιο τους είναι λιγότερο εμφανείς. Όμως, αυτό το υλικό έχει ένα “ελάττωμα”, έχει αυτό που λέμε βουρτσισμένο φινίρισμα.

Σαφώς δεν είναι πρόβλημα, γι’ αυτό βάλαμε και τη λέξη ελάττωμα σε εισαγωγικά, αλλά δεν αρέσει στους περισσότερους χρήστες που αγαπούν τη γυαλάδα του ανοξείδωτου ατσαλιού που χρησιμοποιούσαν παλαιότερα οι εταιρείες για τα πλαίσια των smartphone.

Μάλιστα κάποιοι έφτασαν στο σημείο να εξετάσουν το ενδεχόμενο να γυαλίσουν μόνοι τους το τιτάνιο των iPhone 15 Pro. Ευτυχώς, αυτό δεν θα χρειαστεί αν γίνει στα iPhone 16 Pro, αν επιβεβαιωθούν κατά την παρουσίαση τους όσα έγιναν μόλις γνωστά.

Σύμφωνα λοιπόν με πηγή, τα iPhone 16 Pro θα έχουν πλαίσιο που προκύπτει από βελτιωμένη επεξεργασία τιτανίου και επεξεργασία χρώματος. Επιπλέον, υπάρχει πιθανότητα να έχουν πιο γυαλισμένο υλικό. Οπότε, ίσως η Apple επιστρέψει στο γυαλιστερό πλαίσιο που όλοι αγαπούν και ας κάνει δαχτυλιές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.