Τα iPhone 16 series θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβρη και δεν θα έχουν σχεδιαστικές αλλαγές σύμφωνα με τον αναλυτή της εφοδιαστική αλυσίδας Ming-Chi Kuo. Σύμφωνα με τον διάσημο αναλυτή, η Apple δε θα προσφέρει ολοκληρωμένες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης, μέχρι το iPhone 17 του επόμενου έτους, στην καλύτερη των περιπτώσεων.

«Αναμένεται ότι η Apple δεν θα λανσάρει νέα μοντέλα iPhone με σημαντικές αλλαγές σχεδιασμού και το πιο ολοκληρωμένο/διαφοροποιημένο οικοσύστημα/εφαρμογές GenAI έως το 2025 το νωρίτερο», έγραψε ο Kuo, σε ανάρτηση ιστολογίου στο Medium σήμερα.

Ο Kuo πιστεύει πως ο αναδιπλούμενος σχεδιασμός και τα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης, είναι οι δύο μεγαλύτερες τάσεις για smartphones υψηλών προδιαγραφών. Η μη ενσωμάτωσή τους στις συσκευές της Apple, θα φέρει πτώση στις αποστολές συσκευών της εταιρίας, αφού δεν σχεδιάζει νέες υλοποιήσεις για φέτος.

Η μεγάλη αλλαγή που φημολογείται για την σειρά iPhone 16, θα είναι η προσθήκη του Capture Button, που θα δίνει επιλογές στον χρήστη, για την λήψη βίντεο και φωτογραφιών. Οι τελευταίες φήμες θέλουν το εν λόγω πλήκτρο να ανταποκρίνεται στο άγγιγμα, αλλά και στην πίεση. Για παράδειγμα, θα μπορεί ο χρήστης να κάνει ζουμ στην φωτογραφία ή το βίντεο, σέρνοντας αριστερά και δεξιά το χέρι τους στο πλήκτρο. Με ένα πιο δυνατό πάτημα θα μπορούν να ξεκινήσουν την εγγραφή βίντεο.

Kuo: Οι πωλήσεις του iPhone θα δουν σημαντική μείωση το 2024

Τα iPhone 16 Pro αναμένονται με μεγαλύτερες οθόνες και συγκεκριμένα 6.3 ιντσών για το iPhone 16 Pro kai 6.9 ιντσών για το iPhone 16 Pro Max.

Είναι αρκετό ένα έξτρα πλήκτρο και λίγο μεγαλύτερη οθόνη για αναβάθμιση; Πιθανότατα όχι.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.