Η γιαπωνέζικη ιστοσελίδα Mac Otakara δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζει 3D-printed ομοιώματα των iPhone 15 που ισχυρίζεται ότι είναι ακριβή ως προς τις διαστάσεις τους και τα συγκρίνει με τις θήκες των iPhone 14. Χωρίς αυτό να αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη, φαίνεται ότι οι βελτιώσεις που έχει κάνει η Apple στις διαστάσεις της επόμενης σειράς iPhone σημαίνουν ότι στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα ταιριάζουν σε θήκες που έχουν κατασκευαστεί για τα μοντέλα της προηγούμενης γενιάς.

Τα ομοιώματα των Pro διαθέτουν καμπύλες άκρες, μικρότερα πλαίσια, και ελαφρώς μεγαλύτερο περίβλημα στις πίσω κάμερες. Επίσης, υπάρχει η USB-C που αντικαθιστά τη Lightning και στα τέσσερα μοντέλα. Υποθέτοντας ότι τα ομοιώματα είναι ακριβή, οι δοκιμές του Mac Otakara φαίνεται να επιβεβαιώνουν ότι οι μικρές αλλαγές στις διαστάσεις των νέων συσκευών τα καθιστούν ασύμβατα με θήκες των iPhone 14, με εξαίρεση το iPhone 15 Plus, το οποίο ταίριαζε στις θήκες του 14 Plus.

Η Apple φέρνει το Dynamic Island και στα τέσσερα μοντέλα iPhone 15 φέτος. Αυτό σημαίνει ότι θα καταργήσει το notch που χρησιμοποιούσε από το iPhone X. Οι φήμες υποδηλώνουν ότι τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα διαθέτουν λεπτότερα, πιο καμπυλωτά bezels από τα μοντέλα iPhone 14 Pro. Αυτές οι βαθύτερες καμπύλες θα περιοριστούν στα Pro μοντέλα, ενώ τα απλά μοντέλα της σειράς θα μοιάζουν με τα απλά μοντέλα των iPhone 14 έχοντας πιο επίπεδες άκρες, πλαίσιο από αλουμίνιο, και γυάλινη πρόσοψη και πλάτη.

Τα iPhone 15 Pro αναμένεται επίσης να διαθέτουν πιο κυρτό μπροστινό γυαλί που θα “εξαφανίζεται” καλύτερα στο πλαίσιο και η Apple αναμένεται να χρησιμοποιήσει για το πλαίσιο τιτάνιο αντί για ανοξείδωτο ατσάλι, καθώς και διαφορετικά κουμπιά. Όλες αυτές οι λεπτομέρειες κάνουν ξεκάθαρο, και χωρίς καμία δοκιμή, ότι τα 15 δεν θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν τις θήκες των 14, ακόμη και αν είχαν ίδιες ακριβώς διαστάσεις.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.